Zwijmelen op Zaterdag… ( 8 )

Mijn Zwijmel vandaag is van Chris Barber de Engelse trombonist, zanger en bandleider. Chris Barber is van 1930 en er is dan ook een complete encyclopedie nodig om zijn muzikale leven te beschrijven. Barber heeft in zijn leven meer dan tienduizend (!) concerten gegeven met zijn band die tegenwoordig door het leven gaat als The Big Chris Barber Band. Door een ongelukkige val in de zomer van 2019 kon Chris Barber een tijdje niet met zijn band op tournee, maar hij wilde graag dat zijn muziek live te horen was, en daarom ging zijn orkest zonder Chris op tournee. Hij is inmiddels 90 jaar en treed ook nu… nog steeds op. Muzikant in hart en nieren…

Ik heb verschillende keren een concert van Chris Barber bezocht, en altijd speelde hij op trombone. Op deze Zwijmel laat hij zien dat hij ook met een Tenorhoorn ( vanaf 2:35 min. ) goed uit de voeten kan.

Voor meer Zwijmels op zaterdag….kijk dan bij Natasja

10 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Regenboogvlinder schreef:

  Heerlijke muziek, die blaasinstrumenten vind ik ook geweldig.
  Het nummer is ook heerlijk, zit hier helemaal mee te swingen op mijn stoel!
  Dank en fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Er is een tijd geweest dat ik ieder jaar met Hemelvaart naar het Oude stijl Festival in Breda ging. Een dag vol swingende muziek. Heerlijk!!

   Geliked door 1 persoon

 2. Melody schreef:

  …………..ja zalig…….wat denk je wat……. achterover, ogen dicht en genieten

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Echt wel… en dan denk ik kon kon ik maar zo goed trombone spelen!! Genieten

   Like

 3. skar schreef:

  Bij deze muziek waan je jezelf ergens in een bar in de jaren ”30…
  De alcohol is droog gelegd, maar de muziek gaat door….
  Heerlijk stuk muziek, muziek waarvan ik vind dat het vaak te weinig erkenning krijgt..
  Fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik vind het heerlijke muziek en zal het zeker vaker onder de aandacht brengen. Ik kan hier zo van genieten. Fijne zondag nog.

   Like

 4. Joanne schreef:

  Heerlijke muziek! Ik hou er van.
  90 jaar en nog steeds optreden….WOW!

  Liefs Joanne

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Heerlijk swingende muziek Joanne, wat ik zelf ook het liefst speel. Maar ik zie mij met 90 jaar niet meer op het podium staan. Maar het is dan ook niet mijn beroep, dat zal er ook wel mee te maken hebben. Fijne Zondag en lieve groet van Rianne.

   Like

 5. krabbels65 schreef:

  Heerlijke muziek! Ik hou er van.
  90 jaar en nog steeds optreden….WOW!

  Liefs Joanne

  Geliked door 1 persoon

 6. Natasja Coli schreef:

  Hij heeft zichtbaar plezier in het spelen. Mooi om te zien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s