Cake met koffie en Amarula — Love to cook healthy

on

Af en toe komen er van die recepten voorbij dat je denkt, “Dat ga ik meteen maken.” Zo ook deze Cake met koffie en Amarula. Alleen was er geen Amarula in huis, dus heb ik het vervangen door een andere cream achtige, want Butterscotch had ik wel. En het smaakte heerlijk, het vervelende is dat ik het grotendeels alleen moet op eten nu je geen gasten mag ontvangen. Maar ach… daar kom ik ook wel weer overheen.

Ik kreeg afgelopen jaar nog een keer een fles Amarula via Kroon op het werk en besloot daar nog een keer een cake mee te maken. Dit keer een heerlijke koffiecake. Het recept van de andere cake met Amarula vind je hier.  Lees je mee met het recept? Ingrediënten voor een cake: – 150 ml […]

Cake met koffie en Amarula — Love to cook healthy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s