Een miezerige ochtend…

Niet echt een ochtend om te gaan wandelen, maar toch laten Tilly en ik ons niet kennen en gaan weer voor een wandelingetje op pad. Het is droog als wij onze eerste stappen zetten. Ik heb dezelfde route gekozen als die ik in mijn eentje liep op 7 november, toen ik mijn Mijlpaal probeerde te halen.

De gedachte is om mijn camera niet veel te gebruiken, ik heb immers geen zin in eenzelfde foto’s als laatst. En hoewel het zeker geen spectaculaire wandeling is, genieten wij van onze tocht. Natuurlijk maak ik toch weer wat foto’s, want een foto van mos of een tak met wat druppels kan ook mooi zijn.

Ook vandaag is er Coffee to Go te verkrijgen, maar wij kiezen voor de erwtensoep die ons verrukkelijk smaakt. Een bankje in de miezer deert ons niet, en dan gaat het weer verder. Vandaag heb ik mijn kniptang bij mij, want voor de kerststukjes die Kitty ieder jaar maakt, heb ik bij de vorige wandeling hier prachtige hulst gezien.

Gelukkig is dit haast aan het eind van onze wandeling, want het is maar lastig wandelen met ook nog eens een plastic zak vol met hulst.

Je moet er wat voor over hebben

Er waren maar weinig wandelaars op pad vandaag, wat waarschijnlijk aan het trieste weer lag. Maar mountainbikers zijn er altijd en zijn niet bang om nat en vies te worden. Net zo min dat Tilly en ik dat zijn….

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Geweldig … vooral die zak hulst. Bij ons was het ook één en al miezer… we zijn toch geen watjes!

  Like

  1. Rikit schreef:

   Nee wij zijn zeker geen watjes en genieten altijd!

   Geliked door 1 persoon

 2. henico1958 schreef:

  Fijn dat je toch nog even een wandeling hebt gemaakt en Kitty ook weer blij👍🙋‍♀️

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja ook miezer kan heerlijk zijn om in te wandelen, weten wij ook uit ervaring. Sfeerfoto’s hoor!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Weer of geen weer… Wandelen blijft leuk😊

   Like

 4. Slecht weer bestaat niet alleen slechte kleding

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Klopt helemaal, en daar moet je niet op besparen. Al wil dure wandel kleding nog niet altijd zeggen dat het ook goed is.

   Like

 5. Neeltje schreef:

  Weer goed in de weer!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s