Operatie Kerstpost…

on

Ik heb genoten van mijn 1e Kerstpost Coronaproef wandeling. Uiteindelijk bleken het maar 14 kilometertjes te zijn, maar wat zou het!! Nog maar net op weg werd ik al binnengevraagd voor de koffie, dat was te vroeg maar heb wel wat Coronaproef kunnen babbelen. Mijn vrienden weer even gezien en dat doet goed in een tijd van, “ach het gaat z’n gangetje hé.”

Het was de bedoeling om de kaarten alleen maar in de brievenbus te doen, maar toen ik onderweg was dacht ik, dat ik ook wel even kon aanbellen om de kaart af te geven. Diverse malen heb ik de koffie moeten afslaan, maar een kort praatje gewoon aan de deur doet al goed. Even elkaars vriendschap en warmte voelen geeft mij al een voldaan gevoel.

Ik wist dat ik onderweg een minibieb tegen zou komen… Meestal zie ik wel een boek wat mij kan bekoren wat ik dan meeneem, of hier een boek hier om ruil. Zo ook deze keer… nu nog proberen om wat minder achter de pc te kruipen, en tijd te nemen voor een goed boek. Dus even dit Blog nog…. en dan zet ik hem uit…

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Wat een warm rondje. Leuk joh.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Was leuk om te doen.

   Like

  1. Rikit schreef:

   Vind ik ook… zondag mijn tweede rondje!!

   Like

 2. Zo leuk hoe jij dat doet!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel. Het was leuk om te doen en ik ben zelfs in een park geweest wat ik nog helemaal niet kende!! Zondag wacht mijn tweede rondje.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s