Mantra voor 2021 – …

on

Op het blog van Joke – Bouwen met taal kwam ik ‘Ik geloof tegen’!! Ik wil dit graag met Jullie delen… Ik blijf er maar naar luisteren.

Ik wens voor jullie allemaal een gezond, liefdevol en vooral een normaal 2021…

Liedjesschrijver, cabaretier en schilder Jeroen van Merwijk, heeft terminale kanker en slijt zijn laatste dagen in Frankrijk. Dertig vrienden van Jeroen, kleinkunstenaars en muzikanten, besloten de lockdown van 2020 te gebruiken voor een eerbetoon aan Jeroen. Ze maakten een CD: “Leve van Merwijk! Vrienden zingen Jeroen”.

Mantra voor 2021 — Bouwen met taal

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s