Zwijmelen op Zaterdag…(36)

Wie mijn hele levenspad tot nu toe kent, weet dat dit pad niet altijd over rozen is verlopen. Voor de buitenwereld misschien…. zag het er bijna perfect uit. Alles wat mijn hartje begeerde was er toch?

Diegenen die alleen dat zagen, waren zij… die ik niet door mijn zelf gecreëerde en welbekende muur liet doordringen. Lange tijd ging het op die manier verder…

Tot dat die Welbekende Rugzak vol was… Wat volgde was een diep dal waar mijn Lief en ik doorheen moesten. Onze liefde voor elkaar heeft ons er doorheen gesleept. Opgeven en uit elkaar gaan was geen optie.

Samen zijn wij er sterker door geworden, en daarom deze Zwijmel “Love You More” van Ilse de Lange. Speciaal voor mijn Lief.

Een Zwijmel die al een tijdje klaar stond voor haar. Want toen ik met een vorige Zwijmel van Ilse de Lange (24) bezig was, kwam ik dit nummer tegen en vond het toen al zo’n mooi lied. Tijdens hetzelfde concert zong zij met ‘Racoon’ Love You More, en dat raakte bij mij een gevoelige snaar.

Voor meer Zwijmels op zaterdag, of als je ook zin hebt om mee te doen ga je naar ’t Pumpke

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Prachtig. 🥰🥰😘😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Henico schreef:

  Weer geweldige verhalen en mooie foto’s 👍🍀

  Geliked door 1 persoon

 3. AnneMarie schreef:

  Super dat jullie hier samen doorheen zijn gekomen. Je verhaal ken ik een klein beetje nu maar wist niet dat je samen met je vrouw er doorheen bent gekomen. Dit is echte liefde van beide kanten. Toppers.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel AnneMarie. Ja daar ben ik best wel trots op, en met een echte Topper aan mijn zijde!!😁😍

   Geliked door 1 persoon

 4. Neeltje schreef:

  Prachtig nummer!

  Geliked door 1 persoon

 5. Mooie zwijmel. Mooi dat jullie er samen doorheen zijn gekomen.
  En een mooi nummer ook!
  Ook leuk om te zien hoeveel plezier ze samen hebben in dit optreden.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dit was tijdens een concert van Ilse de Lange, begeleid door ‘Het New Amsterdam Orchestra – onder leiding van Stephan Geusebroek. Tijdens dit concert treed zij op met diverse Nederlandse musici, en met elk optreden straalt het enthousiasme er af, zoveel plezier hebben ze er in. Het lied was voor mijn lief… Ik vind haar een echte Topper. Wat er speelde kun je nog terug lezen in de categorie ‘Transitie’!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s