Zwijmelen op Zaterdag… (38)

Zoals zo vaak had ik mijn Zwijmel voor deze week al klaar staan… tot er van de week iets gebeurde, wat alles weer omgooide. Ik ben dinsdag van een ladder gevallen en gezien de smak die ik maakte, dacht ik meteen “Ik heb beslist meerdere Engeltjes op mijn schouder gehad.”

Want voor hetzelfde geld had ik dit Zwijmel-blog niet meer kunnen schrijven. Echt een hele flinke smak, waarbij ik gelukkig niets heb gebroken.

Het gaat nu wat beter maar heb nog problemen met zitten en liggen. Dus is het bankhangen geworden. Spierpijn in onderrug, nek, rechterzijde van lichaam, onderkant kin, en af en toe in mijn borststreek. En nog wat blauwe plekken… Maar verder valt het wel mee. 😀

Dus ging ik op zoek een ‘Angel On My Shoulder’ en ik kwam dit nummer tegen van Shelby Flint. een nummer uit 1961.

Voor meer Zwijmels op zaterdag, of als je ook zin hebt om mee te doen ga je naar ’t Pumpke

12 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Wat een schattig liedje.

  Geliked door 1 persoon

 2. gewoonzoalsikben schreef:

  Oeii je hebt zeker een engeltje op je schouder gehad gelukkig .Veel beterschap .En ja idd een lief liedje .
  Gr Elisabeth

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Elisabeth😁 Het liedje op zich stelt niet zoveel voor, maar het past goed bij mijn onfortuinlijke val.

   Like

  2. Jolanda schreef:

   OMG schrik mij rot, lees het nu pas🙈
   Wat een mazzel heb jij gehad zeg!!🍀🙏🏻
   Hoop dat je geen gekneusde ribben hebt opgelopen.
   Heel veel beterschap en rustig aan 🍀😘

   Geliked door 1 persoon

   1. Rikit schreef:

    Inderdaad Jolanda… Dikke Mazzel gehad en nu rustig aan herstellen.🍀🍀 Heb wel wat kneuzingen die pijn doen, maar gelukkig niets gebroken. Voorlopig zit wandelen er niet in maar dat komt wel weer. Mijn eerste wandelafspraak is pas 10 mei, hopelijk gaat dat lukken.😁

    Like

 3. Toepasselijk lied! Sterkte en beterschap!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Jeanne😁🍀🍀

   Like

 4. Natasja schreef:

  Och hemel, dat is schrikken als je zoiets meemaakt.
  Je vond er een mooie zwijmel bij.
  Nu snel herstellen hoor!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dat is inderdaad schrikken en dan niets breken… is echt geluk hebben Pfff. Gebroken niets maar wel gekneusd en dat zal wel even duren. De zwijmel was maar bijzaak deze keer, maar gelukkig waren er genoeg Engelen om een keus te maken.

   Like

 5. Neeltje schreef:

  Oei, fijn van dat engeltje. Hopelijk gaat het snel beter.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Neeltje. Beetje voor beetje gaat het wat beter!

   Like

   1. Neeltje schreef:

    Fijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s