Zwijmelen op Zaterdag… (59) Delacey

Ik heb circa anderhalf jaar een Huawei smartphone, en al die tijd is er dat themaliedje waar ik zo af en toe eens naar luister. Ik luister het maar zelden helemaal af, terwijl ik het toch wel mooi vind.

Raar is dat… vind ik zelf ook. Dus nu toch maar eens op Youtube naar dit nummer gezocht, en naar wat info gegoogeld.

Een paar jaar geleden zong ze het nummer genaamd “Dream It Possible”, Het werd door Huawei (het gigantische Chinese smartphonebedrijf) geselecteerd als hun themalied en ringtone voor hun telefoons. 

Indrukwekkend is te weten, dat Delacey’s uitvoeringen van “Dream It Possible” in verschillende Huawei-video’s te zien is geweest, die meer dan 10 miljoen keer bekeken zijn op YouTube.

Delacey is geboren en getogen in Orange County, Californië, waar ze al op jonge leeftijd begon te zingen en optreden. Daarbij begeleid ze zich vaak op piano en gitaar. Haar doel is altijd geweest om artiest te worden, maar ze leerde dat ze ook een carrière als songwriter kon opbouwen door liedjes te schrijven voor andere artiesten.

Inmiddels timmert Delacey al zo’n tien jaar aan de weg en is daarin bijzonder succesvol!!

Luister naar…

Voor meer Zwijmels op zaterdag, of als je ook zin hebt om mee te doen ga je naar Natasja van  ’t Pumpke

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Als ringtone? Nee, dank je. Doe mij maar gewoon een belletje. Al vind ik het wel eem mooi lied.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Het ging mij ook niet om de ringtone, en deze gebruik ik dan ook niet. Maar het lied zit er standaard op. en die vind ik mooi!

   Geliked door 1 persoon

   1. Neeltje schreef:

    Ja, dat begreep ik er uit. Maar moet er niet aan denken zo’n ringtone te hebben.

    Geliked door 1 persoon

 2. Natasja schreef:

  Die violen maakten dat ik geboeid ging zitten luisteren. Mooie tekst om aan vast te houden.
  Ik had een poos een nuimmer van the red hot chilipeppers als ringtone. Ik zat in de wachtkamer toen ik bij ieamand anders een ander nummer van the peppers af hoorde gaan. Ik had hem voor de grap mijn nummer willen geven: ‘bel mij nu eens?’. Maar ik durfde niet…

  Like

  1. Rikit schreef:

   Ik zou het ook niet doen hoor, maar alleen omdat je aan een vreemde dan je telefoonnummer geeft.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s