Zegels Sparen…

on

‘Heeft u een Lidl-pas? Nee? Spaart u voor de glazenset? Nee… Wilt U dan misschien de zegeltjes voor iemand anders die de glazen-set spaart? Nee hoor zeg ik beleefd tegen de caissière, ik wil geen zegels!! Zouden ze de zegels of glazen, niet aan de aan de straatstenen kwijt kunnen vraag ik mij af, ze drong zo aan…

Tot voor kort nam ik de zegeltjes nooit in ontvangst. Niet voor een EK Oranje verzameling, niet voor gratis boodschappen of voor uitjes. Ik Spaar niet!! Maar sinds kort neem ik ze aan voor een vriendin die ze weer spaart voor haar dochter.

Ik spaar geen zegels… maar als ik er verder over nadenk, zeg ik Oh ja ik spaar wel. Niet bij de Lidl maar bij ‘Bakkerij ’t Stoepje op de markt. Sparen voor mooie producten uit de catalogus.

Natuurlijk staat er nooit iets in waar wij echt naar op zoek zijn, maar vandaag kijk ik in de catalogus en zie een passend en mooi cadeau. Want zeg nu zelf, is dit geen geweldig cadeau met het weer van vandaag. Twaalf spaarkaarten moet ik er voor op tafel leggen, en daar kom ik bij lange nog niet aan want ik heb er maar drie.

Maar voor ik twaalf spaarkaarten bij elkaar gespaard heb zijn wij al weer twee zomers verder, dus gaat het deze plu zeker niet worden.. Maar wat kan ik wel bestellen voor drie kaarten? Bijna niets wat ik kan gebruiken, dus blijven wij trouw doorsparen en plakken.

En als ik het dan toch over zegels sparen heb,… Ik koop al bijna mijn hele leven ‘Koopzegels’ van AH. Het levert meer rendement op dan op een spaarrekening bij de bank, en je merkt er maar weinig van. Spaarkaart vol en dan is het meteen kassa!! Ik spaar ze op en lever ze in voordat het Carnavalsfeest begint, en is het meteen goed besteed. Lees Hier nog even, waarom het juist nu superslim is om koopzegels te sparen.

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Spaarkaarten van Appie … word er nog steeds blij van.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Wij komen er tegenwoordig nog maar een keer per maand, sinds de Lidl maar 100 meter bij ons vandaan zit. Dus gaat het met de koopzegels voor carnaval wat minder hard. Maar het is altijd een spaarpotje voor achter de hand😊

   Like

   1. Neeltje schreef:

    Ja, dat snap ik met Lidl op de hoek. AH is bij mij het dichtstbijzijnde. Heerlijk spaarpotje.

    Geliked door 1 persoon

 2. Neeltje schreef:

  Handig die plu! Het giet hier pijpestelen!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   En stormvast is natuurlijk ook erg handig😊

   Like

   1. Neeltje schreef:

    Zekers! Stijg je op, net als Mary Poppins! 😀

    Geliked door 1 persoon

   2. Rikit schreef:

    🤣🤣

    Like

   3. Neeltje schreef:

    Zie je jezelf opstijgen?

    Geliked door 1 persoon

   4. Rikit schreef:

    Zeker wel😊

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s