Gratis Proefweek…

Mijn gratis Proefweek (lees Koe bij de horens…) bij Four2Go zit er op, Vorige week donderdag had ik mijn eerste Senioren Fit les waarbij ik flink aan de bak moest, en dat is prima want dan weet je dat je ook wat gedaan hebt. Door mijn vele wandelen heb ik toch een aardige conditie opgebouwd dacht ik zo, maar een uur lang op muziek bewegen is andere koek. Meteen een strak tempo met lopen pas op de plaats, afwisselend met gewichten, dan weer grondoefeningen, dan weer een parcours met viertal oefeningen.

De laatste vijf minuten waren eigenlijk het mooist, gewoon op een matje met heel rustige muziek weer tot jezelf komen. Vanwege mijn knie en schouderblessure heb ik sommige oefeningen niet gedaan, maar ik ben heel tevreden over hoe het ging.

Afgelopen maandag heb ik nog een gratis fitness les genomen, want als je iets gratis krijgt, in dit geval fitness les moet je daar van profiteren. Kyara zoals ze heette werd mijn begeleidster en samen hebben we toen een traject uitgestippeld, waarna ik mij een uur lang uitgeleefd heb op de diverse apparaten. Ze ging er maar meteen van uit dat ik nog vaker terug zou komen, want mijn schema ging daarna in een archiefbak. Handig voor een volgende keer…

En wat dat betreft heeft ze gelijk gekregen, want gisteren ben ik voor de tweede keer naar de Seniorenfit gegaan. En heb ik daarna voor een jaar een abonnement afgesloten. Mijn bedoeling is om wekelijks 1x Seniorenfit en 2x fitness te gaan doen. Moeten Jullie eens opletten hoe ik in een paar maanden tijd een geheel afgetraind lijf heb, schrijf ik met een

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Oeps … ik word jaloers. Heb het ook wel eens geprobeerd maar heb een schop onder de komt nodig om vol te houden.

  Like

  1. Rikit schreef:

   Gewoon doen en meteen een abonnement afsluiten. Dat is al een stok achter de deur om te voorkomen dat je niet gaat, want daar is het te duur voor.

   Like

 2. Jolanda schreef:

  Altijd goed om o der begeleiding te trainen bij blessures.👍Doe je best en ik wacht geduldig op de foto’s van jouw sixpack

  Like

 3. Rikit schreef:

  Ik ga mijn best doen😊

  Like

 4. Leuk, dat het je bevallen is. Succes!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel😊

   Like

 5. Neeltje schreef:

  Dat is inderdaad de koe bij de horens vatten. Succes!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s