Op pad…

Vanmorgen en een dag eerder dan de bedoeling was, ga ik om 08:00 uur op pad voor mijn eerste Kerstpost rondje. Natuurlijk was het rond die tijd nog wat  donker, en daarnaast was het ook nog eens mistig. De foto van bij ons op het plein geeft de juiste sfeer aan.

Ik was nog maar net onderweg toen ik een onderdeel van een auto zag vallen. Dit gebeurde bij ons op de Industrielaan, wat tevens een fietsstraat is. Eigenlijk een beetje te smal als je met de auto een tegenligger wil passeren. Soms raken de spiegels elkaar, zoals ook hier gebeurde. Ik heb maar meteen een helpende hand toegestoken, en het betreffende kunststof onderdeel opgeraapt voordat iemand anders er overheen zou rijden.

Daarna gaat het weer verder, en kilometer gewijs bezorg ik de Kerstpost. Ik wandel vandaag zonder mijn wandelstokken, en dat kan ik echt merken. Het kost mij meer moeite dan anders, en ik kan ook niet gaan zitten voor een pauze want ik heb mijn zitkussentje niet bij mij. Onderweg een kop koffie of hot chocolate zou fijn zijn… maar op de Landerijen Van Tosse kom ik niemand tegen die mij iets kan aanbieden.

Als ik bij de vijver van de Elzenhoek kom wandel ik weer een beetje de bewoonde wereld in. En nog mooier… het zonnetje probeert er doorheen te komen. Het levert mooie kiekjes op. Daar krijg ik meteen weer wat energie van. Ik bel nog ergens aan voor een kop koffie, maar ik tref het niet… er is niemand thuis. Ik besluit om naar Bakker Bart te wandelen in winkelcentrum ‘De Ruwert’.

Een ideale plek voor een kop koffie en iets er bij. Ik kom hier vaker als ik hier boodschappen doe, maar vandaag is het voor mij een oase om weer op verhaal te komen. Ik heb er al bijna 10 km op zitten en dit is de eerste keer dat ik kan gaan zitten, dan mag het toch wel.

Daarna heb ik nog 3,3 km te gaan en dan zit het er al haast weer op, en je zal altijd zien… dan ben je bijna thuis en wordt ik nog ergens binnengevraagd voor een kop koffie. En ook dan zeg ik er geen nee tegen, want gezelligheid kent geen grenzen. Mijn eerste rondje zit er op, en morgen wacht nummer twee nog. Een dag eerder…

Dus Let op lieve mensen!! Rammelt er iemand aan de brievenbus, denk er dan aan dat het Rianne zou kunnen zijn met de Kerstpost. Koffie, thee, hot chocolate of even zitten is altijd welkom👍👍

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Zal je net zien .. ga je een dag eerder iser niemand thuis. Ik hoop dat je morgen meer succes hebt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Morgen plak ik er ook maar een rondje centrum aan vast… Succes verzekerd😀😀

   Like

   1. Neeltje schreef:

    😄😄

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s