Goed Nieuws…

Toen ik een paar weken geleden enthousiast vertelde over mijn Gratis Proefweek… kon ik niet bevroeden, dat één week na het afsluiten van mijn abonnement ik een email kreeg, dat de Fitness club in maart 2022 verkocht zou worden. Nou dat is nou ook wat… Net iets gevonden wat bij mij past, en dan wordt het opgeheven.

Bij de daaropvolgende les van Senioren Fit, was het groepje dames en heren waar ik mij bij aangesloten had, helemaal van de kaart. Sommige komen hier al meer dan tien jaar in het sportcentrum om gezond bezig te zijn. Gaan ze er helemaal mee stoppen… Wordt het pand verkocht…Wat moeten wij nu… zijn de vragen die er opborrelen.

Wat ik begrijp is dat mede door Corona, het ledental drastisch is geslonken, en dat er tot nu alles aan gedaan is om te blijven voort bestaan. Ze hebben een vastgoed ondernemer gevonden die het pand wil kopen, en dat contract wordt waarschijnlijk in maart/april getekend. Tot dan wordt er door eigenaresse naar een oplossing gezocht naar hoe het als club verder moet…

En het is haar gelukt want hoewel het pand verkocht wordt, mogen wij daar de komende twee a drie jaar blijven sporten. En er is een nieuwe eigenaar (Vince) gevonden die per 01-04-2022 de activiteiten van Four2Go gaat overnemen. Ondertussen wordt er gezocht naar een nieuw pand waar wij met de hele club naar toe kunnen

Vince en het team van Four2Go

Ik ben er heel blij mee, want nu hoef ik niet meteen na het ingaan van mijn nieuwe abonnement op zoek naar een nieuwe club. Nu even die Lockdown uitzitten en weer aan de slag in het Fitnesscentrum. Dus Ja… dit is goed nieuws!!

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Wat fijn dat alles voorlopig goed gekomen is.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ja ik ben er blij mee. Ik had geen zin om te verkassen naar een veel duurder Fitness centrum. Hier ben je ook als gewone sterveling van Harte welkom 😊

   Like

   1. Neeltje schreef:

    Heel fijn joh.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s