Zwijmelen op Zaterdag…(73) King of Christmas

Kerst is het gezelligheidsfeest bij uitstek. In de koude en donkere wintermaanden is het de ideale tijd om als familie en vrienden bij elkaar te zijn. Kerst is alleen niet altijd een gezelligheidsfeest geweest. God bracht ons Jezus om de aarde te redden. Het feest kan ook een nieuwe start of een nieuw begin betekenen, zoals een geboorte dat ook betekent. Laten we genieten van de kerst door middel van zang, muziek, lekker eten en gezelligheid met in ons hart onze dierbare.

Het is ook een tijd van bezinnen waar wij nu met deze Lockdown uren de tijd voor hebben.

Als Zwijmel voor vandaag dacht ik eerst aan Driving Home for Chrismas, want sinds 1988 rijdt zanger Chris Rea ieder jaar voor kerst naar huis. Hoewel zijn kerstsong aanvankelijk geen hit was, is Driving Home For Christmas wel de meest gedraaide kerstplaat in Nederland. .

Toch kies ik er voor om terug te keren naar vorig jaar…

Want vorig jaar met Kerst draaide ik Nat King Cole’s klassieker ‘The Chrismas Song’ als Zwijmel. Hij wordt ook wel de King of Christmas genoemd, dus ook deze Zwijmelen op Zaterdag is gevuld met Nat King Cole’s Christmis Songs.

Voor meer Zwijmels op zaterdag, of als je ook zin hebt om mee te doen ga je naar Natasja van  ’t Pumpke

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Dagje te vroeg, maar toch mooi!

  Like

  1. Rikit schreef:

   🙄🙄Ja er ging wat mis, maar op Kerstavond mag dat met deze muziek 😍

   Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Voor Kerstmis de meest ideale muziek om naar te luisteren.

   Like

 2. loesenjac schreef:

  Hallo Rianne en Kitty,

  Misschien een beetje laat,maar Jac en ik willen jullie gezellige kerstdagen toewensen. En een gezond 2022. Hoop dat de wandelplannen in 2022 door kunnen gaan.Ik geniet elke keer van je mooie,leuke verhalen. Met de mooie foto’s erbij!

  Groeten,Loes

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Loes😀 Voor een mooie wens is het nooit te laat. Wat betreft mijn wandelplannen is het weer afwachten natuurlijk van een nieuwe golf van Corona betreft. Dat maakt wandelen in het buitenland wat lastiger, het moet veilig kunnen. Maar in Nederland zou het moeten lukken. Natuurlijk blijf ik schrijven en vind het fijn dat je er van geniet. Jou en Jac wens ik een voorspoedig maar vooral een gezond Nieuw Jaar 2022 toe!!

   Like

 3. Natasja Vd Ing schreef:

  Ik hoop dat je een fijne kerst hebt gehad en dat de kerst bracht waar je op hoopte. Dank voor de mooie zwijmel.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel. Wij hebben het bescheiden gehouden met ons tweetjes op 1e kerstdag, en traditioneel met een broer op de 2e. Altijd gezellig!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s