Zwijmelen op Zaterdag… (78) Brooke Fraser

Ik was deze week met de auto onderweg en standaard luister ik dan naar Omroep Brabant, En daar hoorde ik een vrolijk wijsje wat mij bekend in de oren klonk, maar wat ik maar niet thuis kon brengen. Nu heb ik vanaf 2000 enkele jaren aan Line Dance gedaan.

Toen toerde ik nog op mijn Goldwing door Europa om daar Internationale Honda Goldwing Treffens te bezoeken. En daar werd steevast aan Line Dance gedaan. En dan is het toch handig en leuk om daar aan mee te kunnen doen. Nu bleek dit lied uit 2011 te zijn, dus in mijn tijd heb ik daar zeker niet op gedanst.

Dit lekker in het gehoor liggend liedje leek mij daar wel geschikt voor, en toen ik op Youtube ging zoeken naar dit nummer, bleek dat ook te kloppen. Het is een nummer van de Nieuw Zeelandse Brooke Fraser.

Mocht je nog nooit in Nieuw Zeeland geweest zijn, dan is de kans klein dat je voor 2011 van Brooke Fraser hebt gehoord. En dat terwijl ze in haar eigen land hit na hit scoorde en enkele gerenommeerde prijzen in ontvangst mocht nemen. In de zomer van 2011 brak ze ook in Nederland en België bij het grote publiek door met haar single Something in the Water.

Natuurlijk laat ik ook nog het Line Dance nummer hier even horen.

Voor meer Zwijmels op zaterdag, of als je ook zin hebt om mee te doen ga je naar Natasja van  ’t Pumpke

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Wat een lekker nummer en wat leuk om dat line dancing weer eens te zien.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je. Ja was een leuke tijd. Toen ik 50 werd😳🥳 kwam de club waar ik lid van was, een demonstratie geven. Daarna was het iedereen op de dansvloer. 😊 Erg leuk!

   Like

   1. Neeltje schreef:

    Leuk joh. Krijg er zelf ook weer zin in.

    Geliked door 1 persoon

 2. Ria van den Heuvel schreef:

  Oh heeeerlijk, wij hebben ook jaren linedancing gedaan. Toen ik het filmpje zag kreeg ik spontaan zin om mee te doen 😂👍

  Geliked door 2 people

  1. Rikit schreef:

   Ik ben lid geweest van The Red Nickels in Maren Kessel, die helaas niet meer bestaat. Anders was het best leuk om dit nog eens te gaan doen voor de Fun Ria😊😊 Als zal ik heel veel passen niet meer weten🙄🙄

   Like

 3. Ria van den Heuvel schreef:

  Wij hebben lessen gevolgd hier op de dansschool, 6 jaar stijldansen en 3 jaar linedancing. Maar in de grijze massa is niet veel meer blijven hangen.
  En wat de motor betreft, wij hebben ook rondgetoerd. 25 Jaar op een Suzuki Katana, niet zo spectaculair als een Goldwing, maar wel genieten 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Als je maar geniet, dat is toch het belangrijkste

   Like

 4. Wat een leuk liedje :-).
  Ik heb een kleine 30 jaar geleden ook bij een motorclub gezeten. En kennelijk is motorpubliek ook linedance publiek 🙂 Ik reed een Honda Magna in die tijd. Maar nu rij ik nooit meer. Ik voel me te kwetsbaar. Daar had ik vroeger geen last van…

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Op de grotere motortreffens die ik meegemaakt heb, was er altijd wel ruimte voor de Lindance liefhebbers.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s