Kleine Dip…

on

Ik zit in een kleine dip zodat er maar weinig uit mijn handen komt, en ik zelfs al sinds 7 maart niet meer gewandeld heb. Als je gewend bent om minstens 2x in de week te wandelen is dat bij mij erg lang als ik in tien dagen tijd niet één keer gewandeld heb. En daar wordt ik weer rusteloos van…

Debet daaraan is een flinke verkoudheid opgelopen met carnaval, dat is haast wel zeker. Diverse keren getest en telkens was het negatief. Het kon ook haast geen Corona zijn, want hoewel wij twee dagen met onze Dweilkapel de 3de Helft op pad zijn geweest, bleven wij in onze eigen Bubbel. Nergens gingen wij naar binnen, en uit eten met die dagen deden wij ook in onze eigen Dweilkapel Bubbel.

Verstandige lui die van De 3de Helft.

Maar toch een flinke verkoudheid die nu zo goed als over is, en ik zo meteen naar four2Go ga. Want het is donderdagmorgen en dan wacht de Seniorenfit op mij. Van mijn conditie zal niet veel over zijn, dus dat wordt weer langzaam opbouwen. Morgen ga ik naar Neeltje een Blogvriendin van mij, die ook een beetje in een dip zit. Even wat andere praat, een kleine wandeling naar het Boscafé en gewoon er even zijn voor elkaar.

Zaterdag wacht er een kleine wandeling met Tilly, die ook herstellende is en haar conditie langzaam moet opbouwen. En voor mij is het goed om weer onder de mensen te zijn om zo dat dipje achter mij te laten.

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Wat een gedip! De motor moet weer even aangezwengeld worden dan dieselt ie wel weer door.
  Ben die dip ook zó zat. Tot morgen!😘😘

  Like

  1. Rikit schreef:

   Tot morgen 🥰

   Like

 2. Ria van den Heuvel schreef:

  Oh lieve help dames, wat een gedip!! Ik hoop dat jullie er snel doorheen komen en de frisse lucht in kunnen voor wat extra vitamientjes.
  Maar ik hoor niet anders om me heen, iedereen lijkt wel verkouden te zijn (dat kan dus ook nog😉).
  Ik had al een klein vermoeden omdat ik van jullie geen wandelingen voorbij zag komen.
  Heel veel sterkte, nog meer beterschap en een dikke vette opknapknuffel van mij😘

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Bedankt Ria voor je ondersteunende reactie, dat doet goed!! En frisse lucht doet ook goed, daar gaan wij maar van uit. De 26e heb ik weer een wat langere wandeling op het programma staan😀😀😎

   Like

 3. Ria van den Heuvel schreef:

  Dan heb je nog wat tijd om er helemaal bovenop te komen. Lekker op het balkonnetje in het zonnetje 🌞😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Op het balkon is het heerlijk toeven als het zonnetje schijnt. Maar als ik kan wandelen geef ik mij meteen over!!

   Like

 4. henico1958 schreef:

  Geniet van je gedipte uitjes.. komt allemaal weer goed!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Het gaat al een stuk beter met mij!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s