Niet normaal…

Je houd niet voor mogelijk hoeveel kilometer ik vandaag heb gelopen op mijn nieuwe stappers. Want zeg nou zelf… zijn ze niet mooi? Ik was er meteen verliefd op toen ik ze bestelde bij Engelbert Strauss, waar ik vorig jaar ook mijn nieuwe wandelrokje heb gekocht. Maar eh eh, ik kende dit merk schoenen helemaal niet… Kastra, nooit van gehoord.

En na vandaag weet ik ook zeker dat ze niet gemaakt zijn om op te wandelen. Poeh poeh…

Kreun en Steun in koor… “Wie koopt er nu werkschoenen en denkt dat ze daar ook nog mee kan gaan wandelen?” Nou ja… daar kocht ik ze natuurlijk niet voor, dat was ook niet mijn insteek. Mijn oude werkstappers waren op en ik was toe aan een paar nieuwe. S3 werkschoenen zijn verplicht bij ons op het bedrijf verplicht. S3 = stalen neus en stalen tussenzool.

Echt geschikt om hiermee te wandelen zijn deze Kastra’s niet. Dat heb ik vandaag aan de lijve (lees voeten) ondervonden. Mijn stagiaires staan op het bedrijf zo’n 250 meter uit elkaar. Voor een goede begeleiding wandel ik dus op en neer… en leg dan op een ochtend vele kilometers af.

Pff, ik wordt er al weer moe van als ik er aan denk, want wat had ik pijnlijke voeten toen ik na een ochtend werken weer thuis was.

Hopelijk vinden ze ooit een goede combi uit van een veiligheidsschoen en wandelschoen, want dan ben ik degene die deze koopt.

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ria van den Heuvel schreef:

  Ik ben de dag weer goed begonnen, want ik heb flink gelachen🤣. Je hebt het weer voor elkaar😂, maar ik ben het met je eens het zijn prachtige schoenen en het oog wil ook wat👍

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   En dan is mijn dag ook weer goed Ria, voordat ik op pad ga, maar niet met deze schoenen.

   Like

 2. picpholio schreef:

  Goed zuiver maken en proberen te ruilen misschien ?

  Like

  1. Rikit schreef:

   Dit waren de eerste meters, en ik moet ze echt nog wat uitlopen. Komt goed😊

   Like

 3. Neeltje schreef:

  Je laatste berichtje dat je hoopt dat het na het uitlopen beter gaat stemt mij hoopvol. Succes.
  En ja … ze zijn prachtig.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Het was de eerste keer dat ik ze aan had, en daarbij ook nog dikke werksokken. Dat gaat zeker goed komen🤠

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s