Zwijmelen op Zaterdag… (96) Maarten van Roozendaal – Christoffel

In Zwijmelen op Zaterdag…(81) Maarten van Roozendaal bestede ik ook al aandacht aan Maarten van Roozendaal. Sinds ik kennis gemaakt heb met zijn prachtige teksten en gedichten, ben ik er steeds meer achter gekomen wat een mooie liedjesmaker hij was. Hij stierf in 2013 op 51 jarige leeftijd en was slechts bekend bij een bescheiden publiek.

Ook ik heb hem pas na zijn dood leren kennen… maar zal er zeker nog vaker aandacht schenken aan deze Nederlandse Chansonnier.

Voor meer Zwijmels op zaterdag, of als je ook zin hebt om mee te doen ga je naar Natasja van  ’t Pumpke

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Natasja Vd Ing schreef:

    Ja… ik weet nog dat je deze zanger plaatste in de zwijmel, ik vond het mooi en nu weer.
    Wat een mooi expressief gezicht ook!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s