Op Stap met Rianne Wandelt…

Morgen reis ik  met de trein naar Geldermalsen, en ben erg benieuwd of er iemand gehoor heeft gegeven, aan mijn Oproep om mee te gaan wandelen. Negen uur is de afspraak dat ik vertrek vanaf het NS Station in Geldermalsen. Wie zal er zijn???

Drie dames hebben gereageerd op mijn oproep… Miranda en Neeltje waarvoor op dit moment de afstand van 15 kilometer een brug te ver is. En Ria die mij beloofd heeft ruimte in haar agenda te gaan maken voor een volgende keer.

Al te veel verwacht ik er niet van, maar je weet maar nooit. Misschien is het wel een idee om 1x per maand een oproep te plaatsen, voor bijvoorbeeld de eerste woensdag van de maand. Dan kan iedereen alvast aan het idee wennen.

Oproep… Op Stap met Rianne Wandelt.

Het is mijn bedoeling om wandelingen te gaan doen die tot mijn favorieten behoren, en die op mijn Blog onder Rianne Wandelt te vinden zijn.

Na de vakantieperiode kom ik hier op terug.

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ria van den Heuvel schreef:

  Ik hoop dat er morgen iemand met je mee wandelt.
  Je hebt in ieder geval een goed idee geopperd👍

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   We wachten het af Ria… ik verwacht niemand, dan valt het ook niet tegen😉😉

   Like

 2. marleen van Dijk schreef:

  Wat een leuk idee!
  Ik ga vast een keer mee op de woensdag maar nu eerst de Vierdaagse 😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ja dat klopt, die gaan wij eerst doen. Daarna zie ik je beslist eens met… Op Stap met Rianne Wandelt

   Like

 3. Neeltje schreef:

  Je bent onderweg nu. Ik hoop dat er dadelijk iemand staat … zou toch een leuke verassing zijn. En zo niet … een hele fijne wandeling.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Ellen, gaat helemaal goed komen. In mijn 1tje kan ik mij ook heel goed vermaken,, net zo als Jij😍

   Geliked door 1 persoon

   1. Neeltje schreef:

    verrassing!!😳😳taalfoutje

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s