Het schrijven van het blog… Barcelona

Afgelopen dagen ben ik druk in de weer geweest, om het Blog te schrijven over mijn vakantie naar Barcelona. Deel 1 en dan met name het begin van onze reis, had ik grotendeels al onderweg geschreven. Thuis hoefde ik dan alleen nog aan de hand van de gemaakte foto’s, het verblijf in Santa Susanna te schrijven, en er een samenhangend verhaal van te maken.

De terugreis zat nog vers in het geheugen. Nu heb ik het in twee delen geschreven, maar misschien was een derde deel beter geweest, want Deel 2 werd nu wel heel erg lang. Ook komen er nog items voorbij waarvan ik denk… Och dat had er ook nog tussen gemoeten, maar het is goed zo.

Je rekent natuurlijk op veel reacties, maar dat schijnt toch een lastig iets te zijn op WordPress. Wel heb ik veel leuke reacties gehad van de medereizigers, naar wie ik de link heb doorgestuurd. Het is in ieder geval veelvuldig gelezen zie ik in mijn statistieken.

Natuurlijk schrijf ik dit Blog voor mijzelf, maar deze keer ook voor alle lieve mensen die mij vergezeld hebben op deze 10 Daagse reis naar Barcelona. Zonder Jullie was het nooit zo leuk geweest. Dank Jullie wel!!

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Je hebt helemaal gelijk. Omdat het zo’n lang blog is (maar wel erg leuk), is het als lezer moeilijk om op iets speciaals te reageren. Ja … en dan achteraf “daar had ik ook nog over willen vertellen”. Zo herkenbaar.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   En Jij hebt ook weer helemaal gelijk..😁😁

   Like

 2. picpholio schreef:

  Logisch dat het voor medereizigers extra leuk ik om je verslagen te lezen omdat ze er zelf ook bij waren en alles dus meer concrete betekenis krijgt.
  Lange verhalen zijn (en ik ben nu eerlijk) wel lastiger voor de anderen – niet vanwege gebrek aan interesse, maar vooral vanwege de tijd die je er in stopt. Persoonlijk heb ik dagelijks gemiddeld zo’n 150 à 200 berichten die toch allemaal recht hebben op een korte reactie. Vandaar worden de lange blogs meestal diagonaal gelezen en zijn reacties vaak wat algemener.
  Bekijk dit a.u.b. niet als een vingerwijzing hoor, maar gewoon een reactie naar aanleiding van mijn eigen ervaringen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   ik zie het zeker niet als vingerwijzing Rudi. Goede raad is altijd welkom, en in dit geval wist ik dat het beter was om er drie delen van te maken. Maar omdat ik wist dat mijn medereizigers er met smart op zaten te wachten, heb ik het laatste deel in een keer afgemaakt😅😅😅😅

   Geliked door 1 persoon

 3. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Wat ontzettend leuk dat je zoveel reacties hebt gekregen van je medereizigers. Dat is dus het leuke van een busreis, je maakt het samen mee. Maar wat ik vergeten was te vragen…. zat iedereen tijdens de terugreis te snotteren?!
  Mij is dat namelijk wel gelukt tijdens onze reis naar Noorwegen. Bijna iedereen in de bus was verkouden . De eerste 5 dagen kreeg ik van iedereen pakjes zakdoekjes ( want er werd wat weggesnotterd) en op het laatst gaf ik de voorraad weer terug ☺️🤭

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Bulderen hoesten snotteren er waren er velen, en ook nu ben ik het nog niet kwijt. Vanmorgen zitten stomen, bijholtes zitten dicht. 😷🤧🤕

   Like

   1. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Oh jee, beterschap! Lekker in het zonnetje gaan zitten voor extra vitamientjes😉

    Geliked door 1 persoon

   2. Rikit schreef:

    Ja ik hoop dat het vanmiddag lekker is op het balkon, daar schijnt de zon het langst😎

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s