Op Stap met… Rianne Wandelt op 10 november

**DEZE WANDELING GAAT DOOR OMSTANDIGHEDEN NIET DOOR!!**

Onze volgende wandeling is op Donderdag 10 november. Het wordt een wandeling naar De Bruuk en Reichswald en wij starten vanaf de kerk Breedeweg.

Natuurlijk hoop ik dat ik dat wij weer met een leuke groep op pad kunnen. Meld je wel even van tevoren aan op rikit1500@gmail.com Want dan lk aan Wijngaard De Plack laten weten met hoeveel personen wij komen.

Wandeling naar Bruuk en Reichswald

Datum: Donderdag 10 november

Het is een route die ik zelf bedacht heb. Op 31 augustus liep ik deze Wandeling naar De Bruuk en het Reichswald.

Wij wandelen door het Natuurgebied van de Bruuk en een gedeelte van het Reichswald. De lengte van deze wandeling is 19 km.

Wij verzamelen om 09:00 uur op het kerkplein in Breedeweg, behorende tot de Gemeente Groesbeek.

Reis je met het OV naar Nijmegen? Neem dan Breng Bus 5 naar Breedeweg, Kerkplein, Groesbeek.

Deze bus vertrekt om 08:12 en om 08:35 uur. Reistijd 30 minuten.

Wijngaard De Plack bereiken wij al na 5,0 km. Daarna is er jammer genoeg geen horeca open tot aan het eindpunt. Dus neem iets mee voor onderweg. De wandeling sluiten wij af bij de Buurtmarkt in Breedeweg tegenover de kerk.

Noteer 10 november in je agenda, en stuur even een berichtje naar rikit1500@gmail.com als je mee wandelt.

Ik heb er zin in… Jullie ook😊

13 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Ik en Hans hebben er zeker zin in, maar helaas ben ik dan bij mijn nichtje. Als ik nog iets kan regelen dan hoor je dat zeker op tijd!!
  Het klinkt in ieder geval heel goed😉👍

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik zal duimen dat je iets kan regelen🦶🦶🦶🦶🦶🙏🙏🙏

   Like

   1. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Was trouwens niet zo netjes van mij….. Ik en Hans 🤭, ik bedoelde dus Hans en ik😉😊.
    Maar ik ga het zeker proberen!

    Geliked door 1 persoon

   2. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Met m’n nichtje valt wel wat te regelen, alleen is mijn knie overspannen😕. En in het Reichswald is het best wel klimmen en dalen! A.s. dinsdag kan ik pas naar de fysio en dan weet ik meer. Hopelijk is dat nog op tijd?

    Geliked door 1 persoon

   3. Rikit schreef:

    Zoals ik al zei zou ik het leuk vinden, maar je moet niets gaan forceren. Zelf heb ik aan deze tweedaagse wandeling ook een kleine blessure over gehouden. Waarschijnlijk een over belasting, dus houd ik even rust😊

    Like

   4. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Oh jee, jij bent de organisator. Met jou mag niks mis zijn. Sterkte en een fijn én rustig weekend 😁😘

    Geliked door 1 persoon

   5. Rikit schreef:

    Een pijnlijke hiel Ria. Kan goed zijn dat ik aan nieuwe zooltjes toe ben. Deze twee dagen was Kreun aan het zeuren, dan weer mijn op mijn wreef, dan weer achter. Het was ook weer mijn eerste langere wandeling na onze Andreas Schotel. Voorlopig houd ik even rust.

    Like

   6. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Lieve Rianne, ik ben net bij de huisarts geweest en moet zeker 2 weken rust houden en ontstekingsremmers slikken. Overbelaste knielband en vocht (is ontsteking).
    Ik baal ontzettend dat ik dus niet meekan 11 november😭

    Geliked door 1 persoon

   7. Rikit schreef:

    Heel Jammer Ria, maar Jouw herstel is veel belangrijker. Deze wandeling gaan wij beslist een keer samen doen, misschien volgende zomer als de Wijngaard echt open is en wij dubbel kunnen genieten. Maar nu eerst eine gute besserung voor Jou😘😘

    Like

   8. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Dank je, wat in ’t vat zit verzuurt niet👍😁
    Jij ook beterschap en een fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

 2. Was het maar niet zo ver!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ja dat kan een probleem zijn, maar dan wacht je gewoon Jeanne tot ik een wandeling in midden Nederland ga doen, en het de helft korter is.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s