Op Stap met… Rianne Wandelt

Zo heb je iets gepland… en dan gaat het door omstandigheden niet door. Ik baal er van!!

Ik had er heel veel zin in om op pad te gaan, met ‘Rianne Wandelt’ op 10 november. Maar ik heb de wandeling van 10 november afgeblazen. Jullie hebben het al een beetje tussen de regels door kunnen lezen, dat ik bij de Wandel Tweedaagse te maken heb gekregen met een hiel blessure.

Omdat ik het niet vertrouw en bang ben dat het verergert, heb ik deze beslissing genomen. Vandaag maak ik een afspraak met mijn podotherapeute, en doe het even rustig aan. Nu maar hopen dat het straks met nieuwe zooltjes is opgelost..

14 reacties Voeg uw reactie toe

 1. LOLA♥CHAMPAGNE schreef:

  Wat ontzettend jammer. Hopelijk snel beter!!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Myriam. De afspraak met de therapeute staat. Ik ga er van uit dat het gauw beter gaat omdat ik niets ga forceren.

   Like

   1. LOLA♥CHAMPAGNE schreef:

    Ik duim voor jou😊

    Geliked door 1 persoon

 2. Neeltje schreef:

  Wat een tegenvaller. Hoop dat het snel is opgelost. Sterkte.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ja echt een tegenvaller, ik had mij er zo op verheugd. Het is ook vervelend om iets af te zeggen waar al positief op is gereageerd. De afspraak met de podotherapeut is al gemaakt, waar ik 18 november terecht kan. Voorlopig alleen kleine wandelingen en niets forceren.

   Like

   1. Neeltje schreef:

    Joh … dat duurt nog even. Doe inderdaad voorzichtig.

    Geliked door 1 persoon

   2. Rikit schreef:

    Doe ik!!

    Like

 3. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Dat is zeker balen, maar ik hoor wel wanneer het dan doorgaat. Misschien is tegen die tijd mijn knie aangesterkt en kunnen Hans en ik ook mee 😉😁🤞
  Sterkte en ik hoop dat het meevalt !!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Jij hoort het als eerste Ria😉 Als Jouw knie dan beter is gaan wij gewoon weer op pad. Voorlopig doe ik het even rustig aan met kleine wandelingen. Komt goed, ik heb daar vertrouwen in, gewoon het verstand gebruiken…. voor zover ik dat heb😉😉 Blijven lachen!!

   Like

   1. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Dit is een wijs woord van een komooter: ‘Wandel met je hart en je voeten zullen volgen’, maar hij zei niks over dat verstand.
    En hier is er nog een: ‘Geduld is een schone zaak’ 🤣.
    Groetjes van ons en doe rustig aan!!😉

    Like

   2. Rikit schreef:

    Ik doe het zeker rustig aan Ria. Voor mij is volgend jaar Camino Madrid heel erg belangrijk, en daarvoor ben ik bereid om mij een maand rustig te houden. De 18e heb ik een afspraak met de podotherapeute, en mijn wandelingen zullen nu wat korter zijn. En nog belangrijker het tempo zal omlaag moeten met mijn lange stelten 🤔😉

    Like

 4. henico1958 schreef:

  Dat is zeker balen!!!!!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Het is even niet anders Hennie!!

   Like

 5. Dat is zeker een tegenvaller. Rustig aan, dan komt het wel weer goed!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s