Statistieken…

on

Misschien kijk je er maar af en toe naar als WordPress gebruiker, maar ik doe het dagelijks. Niet zozeer voor het aantal bezoekers van de dag, want het aantal lezers als ik niets post blijft zowat gelijk en ligt rond de 25. Uitschieters zijn er altijd en in 2020 schreef ik er dit over Statistieken door het plafond…

Maar als ik naar die statistieken kijk, gaat het er mij meer over… “Wat wordt er zoal gelezen?” En dat vind ik juist zo mooi, want dan kom je berichten tegen die je allang vergeten was. En die ga ik dan uiteraard weer eens uitgebreid zitten lezen. Zo ook vanmorgen toen ik keek naar de statistieken, en dat er vanochtend al voor 09:00 uur 5 bezoekers waren geweest.

Waar hebben ze zoal naar gezocht en hoe zijn ze op mijn Blog terecht gekomen. Nu is dat meestal doordat zij op Google ergens naar op zoek waren, zoals naar Gronze.com bijvoorbeeld. Veel Pelgrims op weg naar Santiago de Compostella maken gebruik van deze Spaanstalige website, waar de routes, herbergen, etc. in vermeld worden.

Er is ook gezocht naar een Sportarts… , en ook daar heb ik over geschreven. In november worden elk jaar de Jubilarissen van A. Hak in het zonnetje gezet, en ook dit Blog wordt regelmatig gelezen. Jubilarissendag A Hakpark 2013. Soms wordt er specifiek ergens naar gezocht, en soms lezen ze van het ene blog naar het andere.

Ik was deze ochtend van alles van plan om te gaan doen, maar als je zo deze blogs uit het verleden tegenkomt, ga je die herinneringen uit het verleden vanzelf lezen, en verstrijken er zomaar wat uurtjes zonder dat je er erg in hebt. Maar je houd er wel weer een glimlach aan over… Maar vanmiddag ga ik echt wat doen… er zal toch wel iets zijn wat ik in huis of zo kan doen.

12 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Heel herkenbaar .. sommigen lezen iets specifieks maar er zijn er ook die blijven hangen en zelfs terugkomen
  Leuk toch!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Inderdaad😊 blijft leuk!! Weer verschillende buitenlandse volgers er bij gekregen, waarvan ik denk “Wat maakt het voor Jou dan zo interessant om mijn Blog te gaan volgen? “

   Like

   1. Neeltje schreef:

    Dat vraag ik me ook af .. emailvolgers uit Italië en Japan. Vertel het me maar.😂😂

    Geliked door 1 persoon

 2. picpholio schreef:

  Ook ik kijk geregeld naar de statistieken hoor, het is altijd interessant om te kijken waar de belangstellingen naar uit gaan.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Gelukkig 😅 ik ben niet de enige 😊

   Geliked door 1 persoon

 3. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Dat is dus het gevaar van de ‘social media’, ik kijk er bewust of helaas (dat weet ik dus niet) weinig naar. Komt misschien ook omdat ik, als ik thuis ben, zoveel dingen heb liggen die ik leuk vind.
  Ik zit al zo vaak achter de mob, dat ik mezelf dwing om andere dingen te doen.
  Maar dat neemt niet weg dat als ik de blog van ‘iemand😉’ lees ik er ontzettend ban geniet.
  Dus ga jij lekker door met de statistieken, dan hoor ik via jou nog eens wat 😁👋👋
  Ik ben wel benieuwd of je vanmiddag in huis of zo iets hebt gedaan 😂

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Vandaag doe ik dus helemaal niets. Kan morgen ook nog wel en anders na het weekje Porto😅

   Like

   1. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Gelijk heb je😁👋👋

    Geliked door 1 persoon

 4. saar10 schreef:

  Leuk! Wat ik me dan afvraag is: ben je dan de gelukkige die mag genieten van pensieon? En vervolgens: zou ik daar een blogje over kunnen lezen … want dat maakt wel erg nieuwsgierig als je schrijft: vandaag ga ik echt wat doen 😀

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik ben al 4 jaar met pensioen, maar heb nog wel een nul-urencontract waarbij ik zes a acht uurtjes stageleerlingen van een praktijkschool begeleid. Maar veel vrije tijd dus, wel wat mantelzorg. Ik had inderdaad een blogje kunnen schrijven over wat ik gisteren nog ging doen. Maar Ik vind het zalig om niets te doen, dus ben ik niet verder gekomen.😁😂😂🤣😃

   Like

 5. henico1958 schreef:

  De bladkorf staat er weer heb ik gezien! Dus genoeg te doen😁

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Als het droog weer is en het niet waait blijft dat een leuke klus om te doen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s