Drukke dag…

Tjongejonge wat een drukke dag gisteren. Niet dat ik er erg moe van ben geworden, want ik doe al een paar dagen aan bankhangen. Ik vertelde in mijn vorig schrijven dat ik afgelopen zaterdag mij niet Top voelde tijdens de wandeling van het Sint Jacob Genootschap. En sindsdien is het alleen maar bergafwaarts gegaan en nies hoest en proest ik er op los.

Dat het een drukke dag was gisteren, kwam door het bericht ‘Je statistieken gaan door het plafond! Rianne Blogt trekt veel verkeer’. Nu komt dat wel vaker voor, maar weet ik niet altijd waar dat precies aan ligt.

Nu waren het de wandelaars van het Genootschap die voor deze ‘door het plafond’ statistieken zorgden. Een van de voorgangers van de wandeling… ‘Rinse’ had mijn Blog gelezen en had gevraagd of hij de Link hiervan naar de deelnemende wandelaars mocht sturen, en later ook nog opnemen in de nieuwsbrief van het Genootschap Sint Jacob regio Den Bosch. Daarbij complimenteerde hij mij ook nog eens met de snelheid waarin ik het Blog geschreven had.

En zodoende had ik gisteren een drukke dag, met alleen maar statistieke kijken. Het leuke vind ik altijd… Wat is er bekeken en gelezen, en dat ga ik dan ook bekijken. En dan kijk ik ook meteen of de geplaatste Linken nog wel kloppen.

Oude Blogs zijn altijd leuk om weer eens terug te lezen. Een aantal zal ik de komende weken plaatsen onder de naam “Uit de Oude Doos”.

PS / Bij het Blog van afgelopen zaterdag Wandeling Nederlands Genootschap… heb ik nog een mooie foto- / film impressie toegevoegd, gemaakt door Rinse.

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Een mooi compliment dat “Het Genootschap “met jouw blog aan de haal is gegaan. 😉😉
  Bij mij werkt het op dezelfde manier … bij door het plafond gaan” ga ik dan ook teruglezen, blogs herstellen etc. Leuk om te lezen dat het blijkbaar zo werkt.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ja dat vind ik ook. Vandaag ook weer Uit de oude doos gelezen. Het blijft mooi en toverde weer een lach op mijn gezicht, als ik denk “Heb ik dat geschreven?”😃😄

   Geliked door 1 persoon

 2. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Zo word je nog een bekendheid, met mooie tips en wetenswaardigheden 😉👍

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   We gaan het zien en horen, want woensdag ga ik naar het Camino café in Den Bosch!😍

   Like

   1. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Heel veel plezier, maar dat gaat denk ik wel lukken. Allemaal mensen met dezelfde drive😁🤩👍

    Geliked door 1 persoon

 3. Leuk toch, al die belangstelling.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dat is zeker leuk. Waarschijnlijk heb ik er weer een hoop Camino gangers bij, die nu mijn Blog weten te vinden😊

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s