Inpakken…

Als je het te weinig doet gaat het automatisme verloren, en dat is wat ik gisteren mee maakte toen ik mijn backpack stond in te pakken. Waar ga je dan naar toe zullen Jullie denken? Nou ik ga vier dagen wandelen op ‘Ons Kloosterpad’ en ik wil hetzelfde meenemen, als wat ik mee ga nemen, als ik over twee maanden vertrek naar Madrid.

Dus backpack opgezocht en de Camino inpaklijst erbij. Stapeltjes gemaakt van hetgeen wat mee moet. De waterdichte dry bags klaar gelegd, en mijn kleding netjes opgevouwen / opgerold zodat het in de zakjes past. Het was weer even wennen, want het is al twee jaar geleden dat ik op pad was op het Marskramerpad. Ik ben mijn routine kwijt van het in en uitpakken.

Met andere woorden… ik moet elk jaar op pad gaan en onderweg zijn, anders gaat de routine verloren. De inpaklijst moet ik sowieso eens goed nakijken om een en ander aan te passen. Er is beslist wel iets wat ik bij mijn volgende Camino thuis kan laten.

Komende week wordt er prachtig droog weer voorspeld, Een lekker zonnetje erbij en zo kunnen Tilly en ik weer extra vitamine D aanmaken. Lekker gezond bezig dus!!

11 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Wat geweldig om het zo weer op te pakken! Veel plezier en droog weer!!
  Wij hopen in maart het Kloosterpad weer op te kunnen pakken na mijn blessure.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik wil het liefst meerdere dagen achtereen wandelen, en dat gaan wij nu doen. Van Landhorst waar wij gebleven waren, gaat het nu naar Eindhoven met 3 overnachtingen. Van het vasten komt zo niets terecht.😉😉

   Like

   1. Ria Van Den Heuvel schreef:

    Heerlijk om het zo te doen en och…. dat vasten komt misschien nog wen ’n keer😉

    Geliked door 1 persoon

 2. Neeltje schreef:

  Fijne tocht toegewenst!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel. Met zo’n mooi weer moet het toch gaan lukken. Ook even kijken of de brace voor mijn knie werkt, anders moet ik nog minder gewicht mee nemen. Dat wordt een hele opgave dan🤔

   Like

 3. marijsnoopyhotmailcom schreef:

  Succes samen komende week.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Marij, gaat goed komen. Van vasten gaat zo niets terecht komen😉

   Like

 4. s'Jacqueline schreef:

  Wauw, 330 km lees ik op Google.
  Welk deel ga je lopen? Ik zal jullie volgen deze dagen. Leuk, veel plezier!!!
  Ik zal nog nieuwe worst sturen, kan je de dunne nu vast meeslepen🥰

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Fijn dat je mij gaat volgen. Ja s’Jacqueline minimaal 320, maar ik verwacht dat als alles goed gaat ik er een dikke 500 zal lopen. En volgende week met Tilly zullen het er een 80 km zijn. Ja die naturel worst is lekker, de andere vind ik te pittig. Maar je hoeft hem niet te sturen hoor, want ik zag ze ook bij AH liggen.

   Like

 5. henico1958 schreef:

  Ga er lekker van genieten 🌞🥾🥾

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dat gaan wij doen Hennie. Tot volgende week 😋🙋‍♂️

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s