Zelfvertrouwen… Uit de Oude Doos

Ik schreef dit Blog op 28 november 2010

Echte problemen ken ik niet, maar vind het niet leuk als ik gespot wordt zoals dat heet. Je zou toch denken dat ik daar onderhand wel aan gewend zou zijn. Maar nee hoor, er wordt nog steeds aan die stoelpoten gezaagd waardoor een wankel evenwicht dreigt. 

Je wil opgaan in de grote menigte, en absoluut niet opvallen. Maar ja, dan komt die grote vrouw om de hoek kijken, en al ben ik een knappe verschijning en zie ik er vrouwelijk uit ( zeggen ze ), door je lengte van 1,86m val je toch meer op als een ander en vestig je toch je aandacht op je.
En wordt er toch nog eens goed omgekeken, naar die grote vrouw die ze dan zien. Gelukkig wordt er niet lachwekkend over gedaan, anders ben ik in staat om ze daar over aan te spreken.

Zelfs Sinterklaas bij de Ikea viel het op vandaag, en zei heel vriendelijk dat ik toch wel heel groot geworden was.
Maar hij vond ook wel dat ik er goed uit zag, en dat laatste bleef natuurlijk hangen bij mij. Dat is weer goed voor je zelfvertrouwen…..

Dank U wel Sinterklaasje, dat had ik nu echt nodig…

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. sonja schreef:

  Inderdaad, je mag zeggen dat jij niet uit klein hout bent gesneden met deze lengte. Wel uit goed hout, denk ik. Het ontbreekt je ook niet aan zelfvertrouwen lees ik hieruit. Nou, goed gedaan! Mijn lengte is 1.73 en dat is ook niet echt klein, dus jij bent echt een grande dame 👍😀

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   En ik ben er tevree mee.😊😊

   Geliked door 1 persoon

 2. Neeltje schreef:

  Je bent uniek zoals je bent en dus mooi!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel… bloos bloos😳😳

   Geliked door 1 persoon

 3. henico1958 schreef:

  Weet je wat het is Rianne, mensen zijn gewoon jaloers dat ze zelf niet zo groot zijn denk ik altijd maar! En wat is knap? Het gaat erom dat je lekker in je vel zit. Liefs Hennie 😘

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik ben tevreden Hennie en zit goed in mijn vel.😍 Dat is inderdaad het belangrijkste.

   Like

 4. Ria Van Den Heuvel schreef:

  Je zag en ziet er nog steeds geweldig uit 👍👍👍👍👍

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Bloos bloos Ria Dank je wel😍😘

   Like

 5. henico1958 schreef:

  Weet je wat het is Rianne, mensen zijn gewoon jaloers dat ze niet zo groot zijn! En wat is knap? Als je maar lekker in je vel zit dat is het belangrijkste. Liefs Hennie 😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s