Verjongingskuur

Ik publiceerde dit Blog voor de 1e keer op 25 maart 2011

Over hormonen heb ik op dit blog al vele malen geschreven als je het hebt over een transitie van man naar vrouw. Het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen zorgt voor de vervrouwelijking, je krijgt borsten, en je krijgt wat vrouwelijke vormen zoals een taille en wat vet op de billen. Maar wat je er gratis bij krijgt is een algehele verjongings kuur!!

Tenminste in mijn geval is dat zo, is mijn ervaring. Nu is het niet zo, dat ik mij ineens een jonge blom van dertig jaren voel want dat is niet het geval. Maar mijn huid heeft zich verjongd…… Nu had ik altijd al een gave huid, maar  door de hormonen is alles veel zachter geworden..

Nu vind ik, dat ik er voor mijn leeftijd heel erg goed uit zie. Ahum ahum! Gelukkig wordt dit ook door anderen zo ervaren en tegen mij gezegd dat dit zo is, anders gaan Jullie meteen  zeggen “Nou die Rianne is ook een verwaande Trien” Niet verwaand hoor, maar ijdel ben ik wel……

Waarom vertel ik dit van die verjongingskuur zal je denken? Nou het viel mij op dat collega’s op mijn werk, en dan met name de mannelijke, er zo oud en uitgeblust uit zien. Zelfs diegene die enkele jaren jonger zijn dan ik. Dus kan ik gerust concluderen, dat je door het gebruik van vrouwelijke hormonen, je er een stuk beter uit gaat zien.

Nou weet ik zeker dat alle mannen wel een verjongingskuur zien zitten. Maar ja, de manier waarmee ik weer op een jonge blom lijk, daar is de man zeker niet blij mee. Want welke man vind het nou leuk om zijn mannelijkheid te verliezen. Geen een denk ik!!

Gelukkig ben ik een vrouw en hoef ik daar niet over na te denken…

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Leuk oudje, dat verjongingsblog!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Er komen nog veel van die oudjes, ik ben pas in 2011😊

   Geliked door 1 persoon

 2. Neeltje schreef:

  Geweldig toch. Mooi geschreven.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel!!😄

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s