BLOG

Iedere Blogger doet het op zijn of haar manier. Of je een zakelijk Blogt of privé, eigenlijk wil je maar een ding, en dat is dat het gelezen wordt, en dat je een grote groep volgers krijgt. Dat bleef de laatste jaren bij mij een beetje achterwege, en zo had ik nog maar een vijftal vaste volgers, maar werd het Blog wel dagelijks redelijk bezocht.

guestpost

Maar zoals Jullie inmiddels al gemerkt hebben, heeft het Blog een weder opstanding meegemaakt. Allereerst heb ik het Blog advertentie vrij gemaakt, door een eigen domeinnaam aan te maken. Rianne Blogt – wandelen en nog veel meer.

En ben ik weer regelmatig gaan posten. Tijd om dagelijks te posten ontbreekt mij, maar wil wel wekelijks een blog posten op de vrijdag. Dat is voor de lezer ook fijn, wetende dat er sowieso vrijdags een Blog komt.

 

twitter_follow_me_w1200_h480_bg

Er is genoeg te schrijven en ik hoop natuurlijk dat er ook op gereageerd gaat worden. Liken mag ook, want dan weet ik dat het gelezen wordt. Inmiddels zijn er al zo’n 65 vaste volgers en ik hoop dat dit aantal nog verder zal gaan stijgen.