Komoot App…

on

Vandaag weer een heerlijke wandeling gemaakt, een beetje rondom huis, niet ver van huis maar toch weer 19,5 km. Ik wilde de app van Komoot eens uitproberen, voordat ik naar de betaalde versie overstap.

348566-plan-1-nl-14ce54-original-1583249607

Wandeling Oss Geffen Oss 07.05.2020 ( Om 07:00 uur ging ik op pad en was om 12:22 uur thuis )

Ik heb 03:25 uur gewandeld; ik liep 19,5 km met een gemiddelde van 5,7 km/h
90 m omhoog en 130 m  omlaag. Hoe dat berekend wordt weet ik niet…

Mijn eerste indruk is goed, ik moet hem nog een beetje uitpluizen maar ik ben denk ik wel om.

En wat een heerlijk weertje vandaag, lekker wandelen in een topje en wandelrok. Onderweg weer heerlijk zitten genieten op een bankje van de koffie van thuis. In Heesch nog even bij een vriendin op de koffie… was ook weer leuk en niet gepland. Het was weer ouverwetst genieten en mijn hoofd is weer leeg. Dat geeft hoop voor de toekomst…

Die 19,5 km hadden er eigenlijk 21 moeten zijn, maar ik kwam een oude bekende uit het Osse Carnaval tegen. Blablablabla….

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ik liep door Heesch en ik haalde in mijn ogen, een wat oudere heer in. Korte broek rugtasje om, en oordoppen in. Ik zei goedemorgen en passeerde hem, en al snel was ik hem een heel eind voor. Nu lijkt het dat ik heel snel loop, maar ik ben in het bezit van een paar lange stelten… en dan gaat het gewoonlijk wat sneller als bij een ander. Omdat ik die 21 km wilde halen liep ik niet rechtstreeks naar Oss. Ik linksaf en die oude man rechtdoor, waarna ik naar 300 meter omgelopen te zijn… weer achter dat oude baasje uit kwam.

IMG_20200507_100733

IMG_20200507_101106

En ik hem dus weer moest passeren op een smal bospad. Ik zal mijn hoedje en zonnebril eens afzetten, misschien dat je mij dan herkent. Bij mij ging er geen licht branden… eerlijk gezegd heb ik daar altijd moeite mee. Het was iemand van vroeger uit een Carnavalsclubke  “Doet hier iets” geheten. Hij was net met pensioen en dat oude baasje bleek een jaar jonger te zijn dan ik. “Hij het hil wé gelejen,” zeggen we dan in het Osse dialect. En om dat kracht bij te zetten zat hij nu bij een senioren fietsclub “Doet maar niets.” En dat kon ik al meteen merken want hij was niet vooruit te branden in mijn ogen.

En voor ik het wist gaf ik de regie uit handen….  Blablablabla, herinneringen op halen, praten over nu. En mijn wandelen werd slenteren, Hij moest richting de Action en dan kom je bij mij voorbij, en was ik eerder thuis dan voorzien.

Maar al met al heerlijk gewandeld. Zaterdag ga ik weer…

Uiteraard wat foto’s gemaakt.

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Neeltje schreef:

  Genoten van je blog. Topper

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Neeltje! Top,…

   Like

 2. Neeltje schreef:

  Ik doe het je niet na!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Wel hoor, maar alles moet je opbouwen. Nu ga ik gerust op pad en kunnen het er zomaar dertig worden, als je er maar de tijd voor neemt. Regelmatig een bankje, dan komt het altijd goed!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s