Kreun en Steun blikken vooruit…(6)

Na een terugblik op 2020 willen wij ook nog even vertellen wat Rianne met ons ‘Kreun en Steun’, gaat ondernemen in 2021. Zo staat er nogal wat in de ijskast wat vorig jaar niet door kon gaan.

Camino de Madrid schuiven wij nog een jaartje door naar 2222 , sorry foutje 2022).

Onderweg op Camino de Madrid

Rianne gaat met Neeltje in het voorjaar de Meijerijse Landgoederen doen, want die is zoo mooi.

Meijerijse Landgoederen

Dan gaat zij ook nog met s’Jacqueline uut Gruun wandelen ergens halverwege Nederland, want die twee reizen elkaar met de trein tegemoet.

s’Jacqueline en Rianne onderweg naar Wijhe

Staat er nog steeds een wandeling met John op het programma. John is net als Rianne aangetrouwde familie, en een verwoed Hobbyfotograaf. De foto’s van deze wandeling zijn dan dus van John.

Foto John Arts

Wat de Nijmeegse Vierdaagse betreft wachten wij maar af wat er mogelijk gaat zijn. Rianne wil toch graag de tien vol maken, maar dan zal ze  zeker nog twee keer mee moeten doen, want ze heeft er nog maar…

2 x 50 km, 6x 40 km, 1 x 30 km (9)

Dat was de ijskast… Nieuwe plannen zijn er ook, want vriendin Aggie wil ook een keer mee gaan wandelen (als Rianne nu maar niet te vroeg gaat vertelde zij tegen Kreun).

Niet te vroeg hóór

En Rianne’s eerste LAW staat op het programma, om precies te zijn de LAW3, het Marskramerpad Hier kun je meer lezen over deze LAW’S = Lange Afstand Paden.

Hopelijk komt het er van om eindelijk eens wat af te spreken met Karin… Jolanda… Ruud… Angelique…Hans, en met de Rodeo girls. Met Silvia gaat Rianne de halfjaarlijkse Lunchwandeling in ere herstellen. En gaat ze natuurlijk met haar vast wandelmaatje Tilly op stap.

Dus er is nog genoeg te wandelen en te genieten van wat er in 2021 op ons pad komt.

Wij drietjes… Kreun en Steun en het vrouwtje Rianne zijn er klaar voor.