Wie wandelt wordt Honderd… Vierdaagse 2016

De 100ste Vierdaagse                                Wie wandelt wordt Honderd

Die Honderdste is er eentje die mij eeuwig bij zal blijven, een Blarenbal zullen we maar zeggen. De voorbereiding was niet minder dan andere jaren, dus waaraan ligt dan zo iets? Wat heb ik anders gedaan dan andere jaren, en dan kan ik maar tot een antwoord komen, “De voeten créme”!!! Waarom ben ik ook over gestapt naar een ander merk? Al jaren gebruikte ik dezelfde créme van het merk Gehwol , en had daar goede ervaringen mee. Ik gebruikte dit al maanden van tevoren preventief, en elke 4Daagse dag voordat ik mijn schoenen aan deed.

Ook met Gehwol  was ik nooit helemaal blaar loos geweest, maar deze keer waren het er toch echt te veel. Op de eerste dag had ik er vier, op de tweede dag vijf, en een daarvan telde voor tien stuks, zo groot was deze. Op de laatste dag had ik er nog een. Alles bij elkaar veel te veel dus. 

Volgens mij ligt het dus er aan, dat ik vreemd ben gegaan. Hirschtalgcréme, de créme voor zwaarbelaste voeten, blaarvorming etc.. Ik blijf er bij dat dit dé beste créme is voor voetverzorging, als je blaren hebt, of voor doorliggen. Maar ik ben hem gaan gebruiken op dezelfde manier als de Gehwol créme. Dus al maanden van te voren mijn voeten in crémen.  Ik heb ze te week gemaakt, daar ben ik van overtuigd met alle gevolgen van dien.

Ooit zo’n blaar gezien? Althans de blaar na twee weken 20160802_162018

Van alle Vierdaagse die ik tot nu heb gelopen was dit de zwaarste. Maar stoppen?? Dat nooit, wij blijven stug door gaan!!