Waardeloze dag

Het begon vanmorgen met wakker worden. Ik lag een beetje te soezen met de gedachte, “Oh ja vandaag vrijdag, morgen lekker weekend”. Dan kan je een mooie dag verder wel vergeten als je er achter komt dat het pas dinsdag is.

De hele dag liep het niet lekker, en loop je achter de feiten aan. Bah wat een dag. Enig pluspuntje was dat een vriendin wel zin had in een feestje, en dat niet zonder mij wilde vieren. Waar zijn vriendinnen anders voor, Toch????

Maar al was het voor mij een wat waardeloze dag, hij blijft nog steeds waardevol voor het feit, dat ik leef gezond en een gelukkige vrouw ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s