Dode hoek

on

Het gevaar van de dode hoek heb ik zelf ervaren, en ik mag van geluk spreken dat ik dit hier op mijn Blog neer  kan pennen. Millimeter werk, dat scheelde het of Kitty en ik waren in de vangrail beland. Rijdend op de A50, komen er een aantal auto’s tegelijk de invoegstrook op, en eentje kon er natuurlijk niet zijn beurt afwachten, en schiet meteen de snelweg op en meteen helemaal naar links waar ik reed. Pats Boem de rijbaan op, niks kijken maar gewoon er voor zetten.

Ik zat in zijn dooie hoek, kan gebeuren en heb ik ook wel eens gehad.

Maar op deze manier vraag je erom Stomme Oen.

 

Ik ben je maar niet achterna gereden, en heb je maar niet van de weg af gedrukt, en heb je daarna maar niet in elkaar getimmerd.

Maar een ASO had dat zeker wel gedaan.

Ik keur zo’n reactie niet goed, maar kan het wel begrijpen als ik op een millimeter na van de weg wordt gedrukt door Jouw onverantwoordelijk gedrag op de weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s