Voorgevel 2

on

Ja hoor het is zo ver, wij zitten midden in de verbouwing. Je kunt je kont niet keren hier in huis, het is echt een zooitje. Overal en dat is hier in huis op 3 verdiepingen, zijn ze bezig. Al weken van te voren waren wij bezig, om alles te slopen wat voor de monteurs in de weg zou kunnen zitten. En vorige week de meubels op elkaar, afdekken met zeil om het stofvrij te kunnen houden. Ergens anders in huis een slaapplek creëren, want ook het bed is afgedekt met lakens. In middels zijn zij al 3 dagen onderweg, het wordt echt schitterend. Het kost wel dan wel wat, maar je krijgt wel waar voor je geld. Ik zei al eerder tegen motorvrienden van ons, “Het is een rib uit je lijf, wel meer dan een zelfs. Je kunt voor dat geld een mooie 18oo met caravan er voor kopen”.  Vandaag zij de monteurs zelfs met zijn drieën gekomen, omdat ze het morgen af willen hebben.  Dat hopen wij ook, zodat wij dit weekend kunnen beginnen om weer orde op zaken te stellen, en boven tot beneden te poetsen. Want volgende week zaterdag staat de Isis-BBQ weer voor de deur, en moet het huis weer helemaal aan kant zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s