Bijzondere dag

on

Vandaag is het ondanks dat wij hier in de troep zitten, een heel bijzondere dag. Kitty wordt vandaag 65 en mag van haar pensioen gaan genieten. Haar eerste AOW-tje krijgt zij echter pas op 1 juli, en zij is natuurlijk heel benieuwd wat voor smak geld dat gaat worden, in combinatie met haar opgebouwde pensioen van Akzo Nobel.

Haar verjaardag hebben wij afgelopen zondag gevierd met een Mega Tuinfeest, zoals ze bij ons gewend zijn. Het was voor Kitty een prachtig feest, met veel gasten, met veel cadeaus, met veel drank, met veel zon, met veel eten. En met veel muziek, want ook De Derde Helft, de dweilkapel waar ik trombone speel, kwam een muzikale serenade brengen. Kitty was zichtbaar ontroerd door alle aandacht die zij deze dag kreeg. 

Op deze bijzondere dag vandaag, vieren wij ook nog de Inauguratie van de broer van Kitty. Hij is Hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In een speciale zitting gaat hij zijn ambt ( wat hij al 3 jaar is? ) aanvaarden, met het uitspreken van een rede getiteld: De Quest naar de magische sleutels. Het startpunt bepaalt in een grote mate de kwaliteit van het medicijn.

Uiteraard zijn Kitty en ik ook daar bij aanwezig. Allemaal heel chique natuurlijk.

Ik heb een mooie jurk gekocht en daarbij draag ik een mooie hoed. Er worden foto’s gemaakt, dus jullie kunnen het straks allemaal aanschouwen. En dan vanavond nog een groot feest bij De Weverij in Oss. Dus deze bijzondere dag gaat helemaal goed komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s