Voorgevel 3

Vijf dagen zijn er hard gewerkt door de monteurs. Meestal hadden wij er twee over de vloer, maar soms waren ze met vijven aan het werk.  Maar het is nu klaar, en wij vinden dat ze schitterend werk hebben afgeleverd. Daarnaast ruimden zij telkens alles op, en alles nog even met de stofzuiger er over heen. Op de 1e verdieping hadden wij een vast verhuisraam, wat er uit geschroefd kon worden. Daar zijn nu 2 openslaande ramen voor in de plaats gekomen. Verder een nieuwe garage kanteldeur, en een geheel nieuwe voordeur met veiligheidsglas.

Nu alles klaar is, is het onze beurt om de boel te gaan schoon maken, want overal ligt er stof. Nu denken Jullie waarschijnlijk, “Er hangt een bordje aan het raam met Te Koop”. Maar wij gaan het echt niet verkopen hoor. Nee, het is een reclame bord van SVK Benelux. En wij kunnen Jullie hen zeker aanbevelen, voor het vakwerk wat daar geleverd wordt. Zij moeten het hebben van mond op mond reclame. Dus bij deze dan……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s