Blog

Zoals Jullie gemerkt hebben is het de laatste tijd erg rustig op mijn Blog, en wordt er nog maar mondjesmaat geschreven. Dit blog is ontstaan, omdat ik mijn gevoelens, die ik aan het begin en tijdens  mijn Transitie proces had , op een of andere manier op moest kunnen schrijven. Het idee van een eigen Blog was geboren. imagesCAUBMBL3

Ik wilde dit delen met anderen, met hen die ook aan het begin van dit zware proces stonden, en die zich ook op gevaarlijk ijs bevonden, en niet wisten hoe er mee om te gaan.

Maar dit Blog was ook zeker bestemd voor mijn naaste omgeving die mij zo konden volgen, waar ik op dat moment stond in het gehele proces. Zo hoefde ik het niet altijd maar over Rianne’s Transitie te hebben, als ik bij hen op bezoek was. Ze waren immers door het lezen van mijn Blog op de hoogte van alles wat er speelde. imagesCAMWKR5W

Dat dit niet werkt is een gegeven, want ik was ( je bent ) er nu eenmaal 24 uur per dag, elke minuut, elke seconde mee bezig . Het sloopte mij…….maar niet alleen mij, maar ook zeker je/mijn partner. Toch ben ik/zijn wij er ijzersterk uit gekomen…….en ik heb weer vat op het leven gekregen. Ik kan weer verder…….alles is op de goede plek gevallen. De transitie is geweest, en heb meer en nieuwe energie als ooit te voren om door te gaan met het leven. En ook ben ik dan al 60 jaar, hier staat wel een vrouw in de bloei van haar leven. Ik moet alles nog ontdekken en daar geniet ik met volle teugen van……..en is er nog maar weinig tijd over om te Bloggen, maar de vaste volgers zullen mij dit zeker niet kwalijk nemen.imagesCA6XQY7I

Het Blog blijft bestaan, dat is zeker!!! In Rianne’s Transitie komt ook de versie 2012, want het blijft nu eenmaal een proces waar eigenlijk geen eind aan komt. Zo zie ik het in ieder geval, en daarom kan je straks in 2012 lezen wat er zoal op mijn pad kwam, of komt wat met het Transitieproces te maken heeft.  

En voor de verdere rest Blog ik alleen nog als ik zin heb, en als er iets op mijn pad komt wat ik met de volgers/lezers wil delen…….

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s