Camino Comfort

De wens om naar Santiago de Compostella te wandelen, is niet iets van de laatste tijd. Nee die wens was er al veel langer, maar door een andere hobby die veel tijd in beslag nam en die ik samen met mijn partner beoefende, was hier geen tijd voor. Ik kan beter zeggen… het tijdstip om te wandelen was nog niet aan gebroken. Maar nu ik bijna aan mijn pensioen ben gekomen, dus wel. Ik ben mij hierin gaan verdiepen, ging er over lezen, werd op Facebook lid van Camino de Santiago. Gaande weg werd ik steeds wijzer, en nadat mijn wandel maatje Silvia de Camino Portugues ging wandelen, en razend enthousiast terug kwam, wist ik het zeker…..29214525_899789176870590_6251510037349512186_n

Ik ben rijp om mijn Camino de Santiago te gaan wandelen.. Natuurlijk beslis ik dit niet alleen, en heb aan mijn vrouw uitgelegd waarom ik dit wil doen…. en voor haar is het oké..

RJ6Y2jMk_400x400

Nu had ik ook gelezen over Camino Comfort, een web winkel waar je je uitrusting kunt kopen. Op deze site Sint Jacobsweg naar Santiago de Compostela lopen vind je alle info die je maar nodig hebt om deze Camino te volbrengen. En er is een winkel aan huis, en euh..euh …waar is die… In Oss natuurlijk, in mijn eigen woonplaats. Dan is het toch voorbestemd dat deze tocht uiteindelijk toch op mijn pad komt. Het wordt nog vreemder, want in het pand waar deze winkel zich bevind, woonde 55 jaar geleden een broer van mijn vader waar ik vaak kwam… Dan is het toch raar dat ik nu hier terug ben om mijn Camino voor te bereiden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s