Camino info Café

De eerste stap, richting mijn Camino naar Santiago de Compostella is gezet. Afgelopen vrijdag zijn Kitty en ik, naar het Camino café van Camino Comfort in Oss geweest. Een informatieve avond met een hapje en een drankje. Hier heb ik mede pelgrims ontmoet en ben ik weer wat wijzer geworden, om te bepalen welke Camino het voor mij gaat worden. Het wordt de Camino Frances. Van waaruit ik ga vertrekken… daar moet ik nog even over na denken, maar ik heb nog even de tijd want ik wil of september 2019 of mei 2020 gaan.
RJ6Y2jMk_400x400

Sommige dingen in het leven zijn geen toeval, maar is voorbestemd. Daar ben ik van overtuigd!! Het bijzondere aan Camino Comfort is namelijk de locatie, Kortfoortstraat nr.74 in Oss. Hier woonde Ome Wim en Tante Marietje, een broer van mijn vader. Het was een tante waar ik heel graag kwam, en waar ik op jonge leeftijd heel veel kwam. En zie… nu ben ik hier als beginnende pelgrim terug, om de reis van mijn leven voor te bereiden.

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Toos schreef:

    wat leuk n vriend van mij is vanuit heesch naar santiago de compostella gelopen /benok nar de film darover gewest met hem succes met je voorbereiding

    Like

  2. Rikit_vaganza schreef:

    Hallo Toos. Bedankt voor je reactie.Ik ben ook naar die film geweest op 30 april in de kerk in Heesch.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: