Druilerig weer

on

Zelfs als het weer je niet echt uitnodigt om te gaan wandelen, zul je ook op je vrije dag vroeg er uit moeten om kilometers te maken. Ik wil immers dit jaar twee Vier Daagses lopen en ook De Tachtig van de Langstraat… Het was koud en nat vandaag en had gekozen voor een saaie route. In Den Bosch was Jan de Groot nog niet open🤔, maar ach …. wie heeft er om half acht al zin in een Bossche Bol…..Het maakt niet uit, blik op oneindig en wandelen maar…… denkend aan Marbella😀😎😍💥en de vele kilometers die voor mij liggen. article_3596_0f586386-e57_image_large

Vandaag werd mijn wandelvriendin Sara en 50 jaar en ging ik alleen op pad. Hoewel ik het gewend ben om alleen op pad te zijn, is het op een druilerige koude dag altijd extra zwaar wandelen is mijn ervaring. Een echt wandelschema heb ik niet, maar probeer wel door te lopen, wat met mijn lange benen een 5.5 km/u betekend. Mijn eerste stop neem ik na 1,5 tot 2 uur, maar o zo vaak is er in geen velden of wegen een bankje te vinden. Ook nu weer, en vroeg op pad wil ook zeggen dat er niets open is om ergens een bakkie te doen. En natuurlijk ook in geen velden of wegen een wc te vinden. Thuis had ik nog een grote boodschap gedaan, daar was ik wel blij mee omdat ik het moeilijk kan ophouden als ik echt moet.2q0r4wj

Maar vandaag met dit koud weer was mijn stoelgang mij niet gunstig gezind, moest ik op mijn 22 km lange tocht maar liefst 3 keer mijn behoefte doen. Brrrr. Gelukkig neem ik altijd een plastic vuilniszak mee, waar ik mijn rugzak en eventueel mijn spullen op kan leggen en het niet vies wordt. Het is altijd behelpen in de natuur maar je moet toch wat. Ik maakte maar meteen van de gelegenheid gebruik om een hapje te eten en wat van de meegenomen koffie te drinken. Staand dat wel, maar dat beviel eigenlijk heel goed. Vaak wordt je op een bankje door en door koud en koelen je spieren af, maar nu bleef ik wat in beweging en kon na vijf minuten weer verder. Precies vier uurtjes onderweg geweest en was ik weer thuis, en was ik toe aan die heerlijke warme douche..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s