Smartphone test Blog

on

Mijn Blog’s schrijf ik gewoonlijk vanaf mijn laptop, dat werkt wat praktischer dan op mijn smartphone. Ik heb dan mijn foto-archief bij de hand, en kan beschikken over alle opgeslagen bestanden van mijn komende Camino.

Tijdens mijn Camino Frances wil ik mijn volgers en lezers op de hoogte houden, hoe het mij vergaat op mijn 800 km lange wandeling. Dan heb ik alleen maar mijn smartphone bij, waar ik mijn foto’s mee maak. Overdag heb ik alleen pen en papier waar ik net als “Darwin” mijn krabbels mee noteer.

Maar eerst moet ik mijn WordPress App eens uit proberen, of ik er een verslag met foto’s van kan maken.

Deze foto heb ik laatst gemaakt bij het krieken van de dag.

Op de vorige foto de zon die op komt, en op bovenstaande foto zie je de maan nog schijnen. Ook dicht bij huis kan het mooi zijn. Bij ons op de Maashorst, van de Naaldhof naar Pan en Zo is een heel mooi stuk.

Of bij het Osse oude zwembad waar bij de Meerdijk, een mooi stukje natuurgebied is verrezen. Prachtig gebied om te wandelen.

Ik ben een echte Osse zoals dat heet, maar als wij het hebben over Groot Oss, dan komen er nog heel wat mooie stadjes en dorpjes met allemaal hun eigen charmes. Ik wandel hier graag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s