Simply…

Enige tijd geleden tijdens Mijn woensdag wandeling, vond ik van die leuke stenen in het bos. Het schijnt de bedoeling te zijn dat je die mee neemt, en ze op een andere plaats achter laat. Ik heb er toen alleen maar foto’s van gemaakt.

Het laat mij niet meer los en ik wil zelf ook iets met stenen gaan doen. Dus neem ik stenen die ik onderweg zie en bijzonder vind, voortaan mee naar huis. Die wil ik dan beschilderen en weer neerleggen bij een volgende wandeling die ik maak. Wat ik er op ga schilderen weet ik nog niet, maar het moet wel iets zijn wat bij mij past…

Vandaag heb ik een leuke steen gekocht bij Camino Comfort in Oss, gewoon in de winkel want in de webshop worden ze niet aangeboden. Deze en onderstaande stenen worden gemaakt door Sabine Verhoeven.

img_20200730_172415

Ik vind ze erg leuk en de steen “Don’t stop Walking” past weer mooi in mijn Camino hoekje in de tuin.

wp-1596217065965.jpg

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sabine schreef:

  Wat een ontzettend lief berichtje over “mijn” stenen, vind het geweldig om ze te maken, dank voor de vermelding erg lief. Wat een geweldig verhaal ook dat je de stenen zo af en toe tegenkomt en de bedoeling is ze weer voor iemand achter te laten. Ga ik zeker ook iets mee doen!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik vind de stenen die Jij maakt heel mooi, zo mooi zal ik het wel niet kunnen. Maar dat hoeft ook niet… als ze maar bijzonder genoeg zijn om ze ergens achter te laten. En blijvend herkenbaar zijn, van Oh… die zijn van Rianne

   Geliked door 1 persoon

   1. Sabine schreef:

    Daar gaat het om Rianne, de intentie! Toch gaaf om überhaupt zo’n steen op je pad tegen te komen!

    Geliked door 1 persoon

 2. Neeltje schreef:

  Leuk initiatief! Schoner dan zwerfpost.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Eens kijken of ik creatief er iets moois op kan tekenen. Eerst groot beginnen, en dan kleiner en kleiner…

   Geliked door 2 people

   1. Neeltje schreef:

    Succes!

    Geliked door 1 persoon

   2. Rikit schreef:

    Dank je!

    Like

   3. Neeltje schreef:

    Ben benieuwd.

    Like

   4. Sabine schreef:

    Gewoon doen, de rest volgt 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s