Nog twee weekjes…

Want dan ga ik op maandag 9 augustus, met vriendin Tilly een begin maken met het Marskramerpad ofwel de LAW3, zoals deze lange afstand wandeling heet. Een pad wat veel ouder is dan het veel bekendere Pieterpad LAW9. Wij starten niet in Bad Bentheim maar vertrekken vanaf het station in Oldenzaal, wat een bewuste keuze is i.v.m. het Corona gebeuren.

Oldenzaal – Scheveningen 346 km

Daarom worden het er geen 372 en zijn het er maar 346 km, maar toch nog genoeg kilometers om lekker drie weken op pad te zijn. De eerste twee weken vergezeld Tilly mij, en wandelen wij van maandag t/m zaterdag. Normaal zou ik dan een rustdag nemen ergens op de route, maar nu gaat het op zaterdag met het Openbaar Vervoer naar huis.

Op de tweede maandag herhalen wij het ritueel, maar starten dan in Deventer. De derde maandag start ik in Amersfoort en begin dan aan het laatste deel die acht dagen duurt. Op de vijfde dag wandel ik van Ter Aar naar Hoogmade, en wandelt vriendin Natalie een dagje met mij mee.

Als alles dan naar wens is gelopen, wandel ik maandag 30 augustus mijn laatste etappe van Wassenaar naar Scheveningen om dan hier te eindigen bij het Kurhaus.

Deze week breng ik nog even een bezoekje aan Camino Comfort voor de laatste puntjes op de i. Nog even de voorraden aanvullen en dan kan ik mijn Backpack gaan pakken want die staat al klaar.

En niet te vergeten mijn altijd aanwezige vrienden ‘Kreun en Steun’, want zij zijn er ook klaar voor. Zelf ben ik niet helemaal Top vanwege de de naweeën van mijn val van de ladder Engeltje op mijn schouder… maar ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat goed zal gaan. De conditie is oké!!

Ik moet nog even geduld hebben maar dan kan ik weer drie weken op pad…

15 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ruud schreef:

  13 augustus kruis ik het pad per fiets bij Apeldoorn maar dan ben je nog niet daar..
  8 augustus rijden we van Elst naar Elspeet en 13 augustus vvan Apeldoorn naar Elst.
  Ik wens je veel wandelplezier.
  Groet Ruud

  Like

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Ruud. Wij wandelen in onze tweede week, op 16 augustus van Deventer naar Klarenbeek. Dan zijn Jullie al weer in Elst.

   Like

 2. Neeltje schreef:

  Je bent een topper!

  Like

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel Neeltje, maar dat kan ik ook van Jou zeggen. Gewoon doorgaan en niets anders!😍😘🍀🍀

   Geliked door 1 persoon

 3. Neeltje schreef:

  Alvast veel wandelplezier, met als eindpunt de zee. Doe deze maar de groetjes van mij.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Een bezoekje aan het strand en de zee is een must als je zo dichtbij bent. Ik zal ze de groeten doen van Neeltje uit Noordwijk. Die kennen ze beslist wel😁⛱

   Geliked door 1 persoon

   1. Neeltje schreef:

    Vast en zeker! Top!

    Geliked door 1 persoon

 4. Hermieneke schreef:

  Veel plezier! Lijkt mij een mooi pad om te wandelen. Ik heb nog nooit een LAW gemaakt, maar ik laat mij graag inspireren.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel, gaat zeker lukken! Dit wordt met de Camino er bij mijn derde LAW, en ik vind het leuk om dat in een keer te doen. Maar daar moet je wel de tijd voor hebben, maar er zijn geen regels voor. Gewoon doen wat het beste bij Jou past😁

   Like

 5. Seasides schreef:

  Wat een mooi vooruitzicht
  Veel plezier en wanderlust gewenst

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel hoor… Ja ik heb er echt zin. Vandaag nog wat geshopt😋 De backpack kan gepakt worden😊

   Geliked door 1 persoon

 6. mirped schreef:

  Lieve Rianne,Goed om te horen dat je weer zo goed als genezen bent en weer op pad kunt. Heerlijk! Kunnen Kreun en Steun ook weer met hun vrouwtje op pad. Geniet ervan lieverd. Groetjes Miranda en Pedro. Verzonden vanaf mijn Galaxy

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel schone zus, het gaat de goede kant op. Ik ga er van genieten. Groetjes aan Pedro💝😘😘

   Like

 7. Het voor genieten kan ik ieder geval alvast beginnen. Heel erg gaaf dat je dit gaat doen en bij deze alvast heel veel plezier.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel, heb er zin in. Ik heb alleen wat last van mijn knie. Moet ik natuurlijk niet hebben, maar komende week zoveel mogelijk ontzien en straks wandelen met een knieband. Maar ik ga niets forceren als het niet mocht gaan lukken.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s