Marskramerpad 2021 Pagina…

Eindelijk heb ik het voor elkaar om al mijn etappes van het Marskramerpad in een Reisdagboek te verwerken. Een hele klus… maar na Jullie feedback is het helemaal goed gekomen. Dus iedereen bedankt die op mijn vorig berichtje hierover, gereageerd hebben.

Na Jullie feedback ben ik aan de slag gegaan, en heb nu drie sub pagina’s gemaakt. In elke pagina zit 1 week wandelen. Ik denk dat het zo beter is.

Er is in ieder geval weer veel te lezen.

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. picpholio schreef:

  In het menu bovenaan zie ik Dag 1-9 tot en met Dag 9-18 verschijnen. Als ik mijn schermresolutie verklein dmv Ctrl – dan zie ik tot Dag 11 – 20 Het menu bevat dus te veel submenus om ze allemaal op 1 scherm te tonen (denk ik)

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dank je wel, zoiets had ik ook al gedacht. Wel raar dat het op een tablet wel allemaal te zien is.

   Like

 2. Neeltje schreef:

  Ik kan op je pagina niet naar beneden scrollen om alle delen te zien.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Ik denk dat ik meer etappes in een subpagina moet zetten.

   Like

 3. Neeltje schreef:

  Dan beweegt je achtergrond voorbij, niet de afzonderlijke delen van je pagina.

  Like

 4. Ria van den Heuvel schreef:

  Ik kan het begin zien van je reisverslag tot aan het moment dat je vermeld om met Nathalie het Krijtlandpad te gaan lopen.
  Ik zie een algemeen verslag van je wandeling. Niet een van dag tot dag.

  Geliked door 1 persoon

  1. Rikit schreef:

   Dat is de bovenliggende pagina Ria. De subpagina wordt aangegeven door een pijltje. Op mijn tablet en op smartphone zijn alle pagina’s goed te zien, maar op mijn laptop gaat het niet verder dan etappe 9🤔

   Like

 5. Rikit schreef:

  Ik verwerk nu alle etappes in een wandelweek, en dat werkt wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s