Kladjes

Overal in huis vind je kladjes, en Kitt is daar zeker niet blij mee. Zij weet inmiddels dat zij deze niet mag weg gooien van mij.. Want op deze kladjes staan aantekeningen van mij, bestemd voor mijn weblog. Soms zijn deze kladjes klaar voor publicatie, maar soms komt het niet eens zo ver, en gaan zij Linéa recta de prullenbak in.

Ik ben zeker niet de enige die kladjes maakt. Darwin bijvoorbeeld deed niets andersDus waarom ik niet, denk ik dan.

Zo is de map “nieuw te posten”al rijkelijk gevuld, voor de momenten dat ik niets weet te schrijven. Dat komt niet vaak voor, meestal heb ik er dan gewoon de tijd niet voor, en is het gemakkelijk als je dan ergens uit kan putten. Maar die kladjes maak ik dus overal waar ik ben: “Oh ja hier kan ik ook wel eens over schrijven”, en op dat moment ben ik al weer aan het pennen. En die kladjes slingeren dus overal rond in huis. Ik denk dat ik maar eens een kladjesbak maak, waar ik het in verzamel voor controle….

Nu lezen Jullie natuurlijk alles wat ik schrijf, maar het zou leuk zijn als Jullie mij nu vertellen, wat je van mij zou willen weten. Nu kan ik dit gerust schrijven, want hier reageert toch niemand op, en is de vraag al gauw gevallen “Waarom schrijf ik hier nog?” En met deze vraag heb ik weer een item voor een volgende keer / posting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s