De Derde Helft / Ravage Carnaval 2011

Langzamerhand begin ik een beetje in de stemming te komen, voor het naderende carnaval. Dat kan ook haast niet anders als je net als ik, bij een dweilkapel zit, die op het moment 2 x in de week oefent. Dat komt omdat wij dit carnaval fuseren met Ravage, een Dweilkapel uit Ravenstein. Zij zitten met een bezetting tekort, en willen nog niet de pijp aan Maarten geven. Dus hadden zij gevraagd, of zij met ons mee mochten doen. Vandaar, en zij zijn er natuurlijk heel erg blij mee, dat zij er een vijftiental muzikanten bij krijgen, die ook nog eens een goed stuk muziek kunnen maken.

Wat dat betreft weten hun niet wat ze mee maken met De Derde Helft. Wij hebben  al een viertal keren opgetreden en het klinkt als een klok. Gisteren hebben wij de puntjes op de i gezet bij de laatste repetitie, en zijn wij er klaar voor. Morgenavond begint het met een opwarmertje. Ik ben wel benieuwd wat voor nummers wij gaan spelen. Wat dat betreft hebben de muzikale lijders hier geen kaas van gegeten.  Zo was het bij Net d’r Neffe, en nu is het niet veel anders… Zou het nou zo moeilijk zijn om nummers te kiezen, die en leuk zijn om te spelen, en die ook voor de aanwezig zijnde toehoorders lekker in het gehoor liggen. Je moet het opbouwen naar een climax, dus met een spetterend einde.

Maar goed, de beste 2 schuif- muzikantes van het hele stel wordt niks gevraagd, en daar moeten Anita en Rianne  het mee doen.  Maar genoeg hierover!!! Ossekoppen here we come met De Derde Helft en Ravage.

Veul plezier allemoal….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s