Een Jonge Adonis

 Ja, hoor daar was ie weer, diezelfde onverwachte man ( zie mijn posting van 3 mei ). Wat is dat toch met mij? Nooit was er die interesse in een man, maar die vrouwelijke hormonen brengen mij inmiddels aardig in verwarring. Hoewel mijn aandacht toch duidelijk naar het vrouwelijke schoon trekt, was daar vorige week bij ons op kantoor toch die Spetter die ik zag lopen.

Gewoon een jonge knul, gebruind en strak in het pak en geheel gestroomlijnd. Een jonge Adonis gewoon hier op het werk…. Nog gevraagd aan mijn vrouwelijke collega’s wie dat was. Maar niemand kende hem, dus echt een onverwachte man. Ook stond er voor de deur een snelle witte Audi, waarvan ik dacht “die hoort bij die Spetter”. Dus even nagevraagd bij de receptioniste van wie die auto was. Maar nee, niet van die jonge Adonis dus. Hij was van iemand van kantoor, geen Spetter…..

Dus bleef het bij die onverwachte man, die even mijn blik deed kruisen en die mij wederom in verwarring bracht. Die hormonen toch, die menig vrouw van mijn leeftijd het hart op hol doet slaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s