Onze vriend

 Ja hoor, hij is weg ons beider vriend ( zie posting 29 mei ). Deze liefde voor hem kon niet eeuwig duren, en wat ons rest zijn de mooie herinneringen die wij met hem beleefd hebben. Misschien heb ik Jullie in verwarring gebracht, en dacht je dat deze vriend een man was.

Maar dan ken je mij nog steeds niet goed, en mijn manier van schrijven. Nee, deze vriend, ons beider vriend was mijn motor “Mijn Wing”. En het is zes weken geleden dat ik hem heb weg gedaan. Niemand die ook maar enigszins mijn beweegreden snapt. “Je doet een goede vriend toch niet zomaar weg” zeiden ze. En dat is helemaal waar. Ik snap het zelf amper, en had zeker niet verwacht dat ik al zo snel afscheid zou kunnen nemen van hem. Elf jaar heeft onze vriendschap geduurd. Het deed pijn, zeker de eerste dagen na het afscheid. Op het moment zwakt het wat af en kan ik er weer over schrijven.

Er is in de laatste jaren nogal wat veranderd in mijn leven, en dit is er een onderdeel van. Vrouwen rijden net zo goed een motor, ik weet het. Er komt misschien ook wel weer een andere vriend, maar nu even niet. En als er een komt moet het totaal iets anders zijn. Misschien ga ik wel weer terug naar mijn oude liefde de BMW, iemand waar ik ontzettend van heb gehouden. Maar een Harley zou mij ook niet misstaan, een stoere vrouw als ik zou mij er wel op thuis voelen. Niet meer van die lange ritten zoals met “De Wing”. Nee gewoon wat rond ploffen rondom huis. Dit zou ook wel bij mij passen.Ik houd van extravagant, dus als het anders dan anders is voel ik mij helemaal op mijn gemak. Mijn hele leven ben ik, en voel ik mij al apart, dus kan dit er ook nog wel bij.

Zoals ik al zei, “er komt wel weer een andere motor /vriend, maar nu even niet”. Ook dit is een verslaving, een levensstijl die al veertig jaar bij mij hoort. Maar op dit moment, moet alles in het leven van Rianne weer een nieuwe plaats krijgen. Ook dit is een belangrijk onderdeel van / in mijn Transitie.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Marit schreef:

    Wat een heftig dingeske op die foto. Maar het is me nog niet helemaal duidelijk waarom jij daar niet op past! Zelf ben ik na, let wel, ruim dertig jaar !!, weer zover, dat ik de eerste km´s met een 1100RT weer achter de rug heb. En of het beviel? Van dat te gekke virus kom je maar niet af en ik vind dat niet erg, ook nu niet als vrouw in spé. Rianne, blijf genieten meid.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s