Gebakken Peren

Schoenmaker blijf bij je leest zeggen ze wel eens, en deze keer sloeg het op mij. Als ik mijn Wing had gehouden was er niks gebeurd, maar ik moest zonodig weer op een andere motor. Het blijft trekken niet waar? Dat motorvirus, en dat heb ik gemerkt.

Bij het afstappen heb ik ter hoogte van mijn kuit, mijn been verbrand aan de uitlaat. Bij een Goldwing onmogelijk, maar dit was dus een proefrit op een pracht van een Naked Bike. Inderdaad een pracht van een masjien, maar nu zit ik met de gebakken peren. Verbrand zo groot als een Ganzenei, in eerste instantie dacht ik “ut valt wel mee”, geen pijn of iets dergelijks en heb het ook niet gekoeld. Maar nu ben ik inmiddels bij de dokter geweest, en zit ik aan de antibiotica want het is ontstoken. Toch er maar eens over nadenken of een Naked Bike wel iets voor mij is……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s