Open Dag Kaal Masten

Afgelopen vrijdag en zaterdag, stonden in het teken van de Open Dag op het bedrijf waar ik werk. De laatste jaren is er zo veel binnen en rondom het bedrijf op de schop gegaan, en ook vernieuwd, dat het meer dan de moeite waard was om het bedrijf nieuwe stijl te presenteren. Waar een brand binnen het bedrijf al niet naar toe kan leiden.

Uiteraard werd mij gevraagd om die dag aanwezig te zijn, om een demonstratie te geven met de 3d Laser  snijmachine, nog steeds een van de paradepaardjes van de firma. Deze Laser is de enige in de wereld, die op deze manier word gebruikt om luikjes in buizen te snijden. De afgelopen dagen moesten mijn teamgenoten en ik, er voor zorgen dat alles er tiptop uit zag. Op vrijdag was ik al vroeg aanwezig om niets aan het toeval over te laten. Je moet er niet aan denken dat er juist nu iets niet klopt. Dus toch maar gauw een keertje proef draaien, voordat de grote meute komt.

Van  11.00 tot 16.00 uur waren de zakelijke relaties, onze leveranciers en de buren van Harte Welkom. En vanaf 16.00 uur was het de beurt aan het eigen personeel en hun familie, om het bedrijf nieuwe stijl te bezoeken. Aansluitend aan de Open Dag was er dan in de nieuwe Lakhal, voor het personeel en hun familie nog een groot feest. Na een officieel gedeelte, waarin onze directeur vertelde, hoe trots hij hier wel niet op het podium stond, maar erbij vertelde dat eigenlijk al het personeel daar had moeten staan. Want trots zijn wij allen. Samen hebben wij dit gerealiseerd. Na deze lovende en ware woorden, werd er met een druk op de knop, de nieuwe Lakhal officieel geopend met een prachtige Lasershow.

Een Lasershow waarvan ik kippenvel kreeg zo mooi was het, ook de bijhorende muziek van Pirates of the Carribean. Schitterend gewoon, ik voelde de Trots door mijn lichaam gieren, de rillingen over mijn lichaam. Wauhhh wat een fijn gevoel was dat….Sommigen zullen het overdreven vinden, maar zo voelde ik het… De Lasershow komt binnenkort hier op mijn blog te staan…..

De spectaculaire lasershow tijdens de Open Dag 2011 van Kaal Masten. Met de show werd de nieuw in gebruik genomen high-tech coatinghal officieel geopend.

En dan was er nog de zaterdag…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s