Open Dag zaterdag

on

Na de Open dag op vrijdag voor de klant en personeel, was de zaterdag een Open Dag voor de gepensioneerden van het A. Hak Park. Zij hadden hun jaarlijks uitje, en brachten dus een bezoek aan Kaal masten. Waarom dan een bezoek aan ons bedrijf zul je nu denken.

Nu, Directeur / eigenaar van A. Hak Park is Dhr. W. van Geenhuizen, en die is ook eigenaar van Kaal Masten. Een ideale gelegenheid voor Dhr. van Geenhuizen om een andere onderneming, te presenteren aan zijn oud medewerkers.  

Voor mij was het een weerzien met oude bekenden. De vroegere Technische aanneming, van Kaal van der Linden zoals ons bedrijf vroeger heette is al sinds 1992 ingelijfd bij A. Hak. En op deze Open dag waren er enkele gepensioneerden bij, die dus vroeger collega’s waren van mij. Sommigen had ik zelfs twintig jaar niet gezien…..Op een na, hadden zij sowieso Rianne nog nooit ontmoet, en was dit voor velen een verrassing.  

Het was een fantastische dag vond ik, nog mooier dan de vrijdag. Dit kwam vooral omdat deze mensen heel erg geïnteresseerd waren, in de demonstratie die ik gaf, met de 3DLasersnijmachine. Zij vroegen mij het hemd van het lijf, en ik had amper de tijd om van mijn welverdiende koffie te genieten, want dan stond de volgende groep weer klaar.  

Ook voor de gepensioneerden was er nadien deLasershow te zien, en aansluitend een grote BBQ, waarbij ook alle medewerkers die de Open Dag georganiseerd hadden, waren uitgenodigd. Een compliment voor iedereen is hier op zijn plaats. 

Ik heb uiteraard met de Oude bekenden nog lang nagepraat…….

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s